ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα κρατά νεαρούς για τα φιλικά – Ανοιχτό ποιοί θα πάνε στην προετοιμασία της ΑΕΚ Β’

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα κρατά νεαρούς για τα φιλικά – Ανοιχτό ποιοί θα πάνε στην προετοιμασία της ΑΕΚ Β’
Photo Credits: INTIME

Η απόφαση του Ματίας Αλμέιδα για το ρόστερ και για τους παίκτες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να κρατήσει αρκετά από τα παιδιά που είχε μαζί του στο Αλκμάαρ, και έτσι λίγοι θα ενσωματωθούν εξ’ αρχής στην ΑΕΚ Β’ που αναχωρεί αύριο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Με απόφαση του ο Αργεντίνος κόουτς γνωστοποίησε σήμερα ότι οι περισσότεροι νεαροί δεν θα πάνε με την ΑΕΚ Β’ από αύριο στο Πήλιο και θα βρίσκονται στην αποστολή της Ένωσης για τα φιλικά της πρώτης ομάδας με Ομόνοια και Προοδευτική.

Ο Αλμέιδα θέλει να τους αξιολογήσει ακόμη καλύτερα και να τους δώσει ακόμη περισσότερο χρόνο για να… αρπάξουν την ευκαιρία που έχουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Έτσι η ΑΕΚ Β’ αναχωρεί αύριο για το Πήλιο με… μικρό και αδύναμο ρόστερ, όπου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 12 Αυγούστου.

Ωστόσο, αυτό είναι μία… ανοιχτή διαδικασία και δεν αποκλείεται είτε αύριο το πρωί να πάει κάποιος νεαρός στο Πήλιο, είτε τις επόμενες ημέρες ανάλογα με την κρίση του Αλμέιδα και την πορεία των τραυματιών της πρώτης ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλμέιδα είχε στο Αλκμάαρ: Θεοχάρη, Ραντόνια, Κορνέζο, Λάτσι, Μουστακόπουλο, Τζούντα Γκαρσία, Γιούση, Μαχαίρα και Κοσίδη.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Β’ ομάδες έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν σχεδόν αποκλειστικά ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών. Συν 5 μεγαλύτερους σε ηλικία.

Τέλος, για αρκετά από αυτά τα παιδιά υπάρχει και ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, όπως συνέβη πέρυσι και φέτος με τον Μπότο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X