Γκαλτιέ: «Μέρος του τροπαίου πηγαίνει στον Ποτσετίνο»

Γκαλτιέ: «Μέρος του τροπαίου πηγαίνει στον Ποτσετίνο»

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Super Cup, έδωσε και τα εύσημα στον πρώην τεχνικό της Παρί, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το 11ο Super Cup στην ιστορία της, με τον Κριστόφ Γκαλτιέ να κάνει το επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο του γαλλικού συλλόγου.

Ο 55χρονος τεχνικός σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος ουσιαστικά έφτιαξε την ομάδα που είναι τώρα.

«Εάν η ομάδα είναι εδώ σήμερα, εάν είμαι εδώ απόψε, είναι επειδή η ομάδα ήταν πρωταθλήτρια με αυτόν προπονητή. Του… κλείνω το μάτι, μέρος του τροπαίου πηγαίνει στον Μαουρίτσιο, γιατί ήταν αυτός, που τους οδήγησε στον τίτλο».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X