ΑΕΚ: Παραμένει στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου η Χριστίνα Πόλλου

ΑΕΚ: Παραμένει στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου η Χριστίνα Πόλλου
Photo Credits: INTIME

Μια ακόμη ανανέωση για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την Χριστίνα Πόλλου.

Η νεαρή αθλήτρια συμφώνησε και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μια ακόμη σεζόν με την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Χριστίνα Πόλλου. Η 16χρονη (16/03/2006) αθλήτρια θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στο δυναμικό της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Χριστίνα Πόλλου, που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, είναι στην ομάδα απο την ίδρυση του τμήματος και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στο ποδόσφαιρο γυναικών.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Χριστίνα Πόλλου δήλωσε στο aek.gr: «Με μεγάλη μου χαρά συνεχίζω να αγωνίζομαι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ευχαριστώ τον κ. Χριστόπουλο και τον κ. Γκαλίτσιο που πιστεύουν σε μένα και μου δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα που από την πρώτη χρονιά της δημιουργίας της απέδειξε πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει. Στόχος είναι όχι μόνο η προσωπική μου βελτίωση, αλλά και η ομαδική δουλειά που θα μας οδηγήσει στην άνοδο στην Α’ Eθνική».

Χριστίνα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

Ανατροπή Τίτλου για την ΑΕΚ, 2-1 τον Άρη στο Χαριλάου| AEK Τalk 21/4/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X