Εκτός συναγωνισμού ο Μέσι: Με 32 γκολ σε ισάριθμους τελικούς πέρασε τον Πελέ! (VIDEO)

Εκτός συναγωνισμού ο Μέσι: Με 32 γκολ σε ισάριθμους τελικούς πέρασε τον Πελέ! (VIDEO)

Ο Λιονέλ Μέσι σπάει όλα τα ρεκόρ και αποδεικνύει ότι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι με το γκολ στο 4-0 της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Ναντ, στον τελικό του γαλλικού Σούπερ Καπ έφτασε τα 32 γκολ σε 32 τελικούς και άφησε πίσω του τον Πελέ που έχει 31.

Η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Ναντ με 4-0 και η κατάκτηση του γαλλικού Σούπερ Καπ είχε (και) την σφραγίδα του Λιονέλ Μέσι.

Η γαλλική ομάδα κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν και ο Αργεντινός ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Στο 22ο λεπτό χόρεψε τον Λάφοντ και έστειλε με ένα απίστευτο τρόπο την μπάλα στα δίχτυα.

Ο 35χρονος σούπερ σταρ  έφτασε έτσι, τα 32 γκολ σε 32 τελικούς στην καριέρα του και άφησε πίσω του τον Πελέ, που μετράει 31 τέρματα. Στην Τρίτη θέση είναι ο Νεϊμάρ με 21, μετά τα δύο που πέτυχε κόντρα στη Ναντ αφήνοντας πίσω του τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει 20.

Επιπλέον, ο Μέσι έφτασε τους 41 τίτλους στην καριέρα του, εκ των οποίων οι τέσσερις με την Αργεντινή και δύο με την Παρί. Πλέον είναι δύο τίτλους μακριά από τον Ντάνι Άλβες! Τρίτος στην σχετική λίστα είναι ο Αντρές Ινιέστα με 37.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X