«Πρώτη» σήμερα για την ΑΕΚ- Ενισχυμένη και ανανεωμένη με στόχο την επιστροφή στην κορυφή!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πέλιστερ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκινάει σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκινάει από σήμερα ουσιαστικά για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία θα πραγματοποιήσει στις 6 το απόγευμα την πρώτη της προπόνηση στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» κεκλεισμένων των θυρών.

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι όπου η διοίκηση φρόντισε να ενισχύσει το ρόστερ και να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τα κενά που δημιουργήθηκαν, η «Ένωση» με τον Αλέξη Αλβανό στην τεχνική ηγεσία είναι έτοιμη να θέσει τις βάσεις για την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ. Μέσα στην εβδομάδα έφτασαν στην χώρα μας όλοι οι νέοι παίκτες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με το προπονητικό τιμ αλλά και με τους νέους συμπαίκτες τους. Συγκεκριμένα οι Τικ, Μαντάλινιτς, Γιουκιτς, Άρσιτς, Μάτσκεβιτς, Ζίβκοβιτς και Ρογκούλσκι έχουν ήδη τακτοποιηθεί στα νέα τους σπίτια και ανυπομονούν για να πιάσουν δουλειά με τη νέα τους ομάδα. Όλοι αναμένεται να δώσουν το παρών στη σημερινή πρώτη προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί φυσικά παρουσία και του διοικητικού ηγέτη, Σταμάτη Παπασταμάτη.

Το πάρε -δώσε της ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο

Η ΑΕΚ ξεκινάει σήμερα τη χρονιά έχοντας αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ενώ φρόντισε παράλληλα να διατηρήσει και αρκετά βασικά στελέχη της περσινής ομάδας. Να θυμίσουμε πως αποχώρησαν από πέρυσι οι Πλάθα, Ουγκάλντε, Μπουκοβίνας, Άντζελιτς, Μυλωνάς, Στεβάνοβιτς, Τζηράς, Μπριάτκα και Σέβελεφ ενώ δανεικοί δόθηκαν οι δύο νεαροί Στάθης και Βασιλείου. Αντίθετα η ΑΕΚ διατήρησε στο ρόστερ της τους Παναγιώτη Νικολαϊδη, Γιάννη Καλόμοιρο, Χρήστο Κεδέρη, Θέμη Ηλιόπουλο, Βαγγέλη Αραμπατζή, Τάσο Παπαδιονυσίου, Νάτσο Μόγια, Πάτρικ Λέμος και Κώστα Κοτσιώνη. Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις η ΑΕΚ ανανέωσε πλήρως το τέρμα της με τους τρεις νέους Μάτσκεβιτς, Άρσιτς και Καλαμάτα. Αποκτήθηκαν ακόμα οι Στίπε Μαντάλινιτς, Μαξιμίλιεν Τικ, Νίκολα Γιούκιτς, Ζίβκοβιτς, Ρογκούλσκι, Λιάπης και Μαρκατάτος.

Αναλυτικά πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της ΑΕΚ:

Τερματοφύλακας: Μάτσκεβιτς, Άρσιτς, Καλαμάτας

Αριστερό ίντερ: Μαντάλινιτς, Νικολαϊδης, Καλόμοιρος

Αριστερό εξτρέμ: Τικ, Κεδέρης,

Δεξί ίντερ: Γιούκιτς, Ηλιόπουλος,

Δεξί εξτρέμ: Αραμπατζής, Ζίβκοβιτς

Πίβοτ: Ρογκούλσκι, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Μαρκατάτος

Πλέι μέικερ: Μόγια, Κοτσιώνης, Λέμος.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X