Τρομερός Φούντας: Έσωσε τον Ρούνει, έφτασε τα 11 γκολ σε 14 ματς! (VIDEO)

Τρομερός Φούντας: Έσωσε τον Ρούνει, έφτασε τα 11 γκολ σε 14 ματς! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο MLS ο Ταξιάρχης Φούντας. Ο διεθνής επιθετικός ολοκλήρωσε την επική ανατροπή της DC United που έχανε μέχρι το 90’ στην Γουάσινγκτον από την Ορλάντο Σίτι.

Ο Κρις Ντέρκιν ισοφάρισε στο 91’ και ο «Τάξι» (όπως τον αποκαλούν στις ΗΠΑ) με όμορφο πλασέ στην κίνηση μετά από γύρισμα από τα αριστερά στο 95’ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1.

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στο οποίο κάθισε στον πάγκο της ομάδας ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο 26χρονος άλλοτε άσος της ΑΕΚ έφτασε πλέον τα 11 γκολ σε 14 εμφανίσεις στο αμερικανικό πρωτάθλημα με την ομάδα της πρωτεύουσας, η οποία πάντως είναι τελευταία στην ανατολική περιφέρεια με 21 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες, μεταξύ 14 ομάδων.

«Ήμουν σίγουρος πως μπορούσαμε να κερδίσουμε με βάση την απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο και ζητούσα από τα παιδιά να παραμείνουν αισιόδοξοι και να προσπαθούν ως το τέλος», δήλωσε μετά το ματς ο Άγγλος τεχνικός, που με το τελευταίο σφύριγμα αγκάλιασε τον Ταξιάρχη Φούντα.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X