ΑΕΚ: Ο Γιόνσον έδειξε ήδη πως είναι εξελιγμένο «μοντέλο» Γιόχανσον

ΑΕΚ: Ο Γιόνσον έδειξε ήδη πως είναι εξελιγμένο «μοντέλο» Γιόχανσον
Photo Credits: INTIME

Ο Γενς Γιόνσον έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά του Σουηδού χαφ, αλλά σε πιο εξελιγμένη μορφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Γιάκομπ Γιόχανσον άφησε την ΑΕΚ για το γαλλικό πρωτάθλημα. Όμως ο Σουηδός χαφ παρέμενε σημείο αναφοράς και κυρίως το… μέτρο γι αυτό που έψαχνε η “Ένωση” για την μεσαία γραμμή. Έναν Γιόχανσον αλλά με ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα, ήταν ο στόχος. Φυσικά η επιλογή του Γενς Γιόνσον δεν έγινε μ’ αυτό το κριτήριο αλλά με βάση τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Ωστόσο από την πρώτη μέρα, όταν γινόντουσαν τα διαδικαστικά για να κλείσει η μεταγραφή, η συμπεριφορά του Δανού χαφ, έφερνε πολύ σ’ αυτή του Γιόχανσον.

Ο Γιόνσον είναι ένας… Γιόχανσον αλλά με πολύ ξεκάθαρη την εμπειρία που έχει από τα δυο χρόνια ως βασικός σ’ ένα top class πρωτάθλημα όπως η Primera Division.

Ειδικά όσοι, λίγοι πλέον, είναι “παλιοί” στην ομάδα, αναγνωρίζουν πολλά στοιχεία του Γιόχανσον, τόσο στον χαρακτήρα, όσο και στις συνήθειες, αλλά και στην αγωνιστική συμπεριφορά του Γιόνσον.

Η συνέχεια το άρθρου εδώ

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X