Ο Μπίλιτς απέρριψε τον Ολυμπιακό στα… μούτρα του: «Ήρθα στην Ελλάδα, μίλησα και αρνήθηκα!»

Ο Μπίλιτς απέρριψε τον Ολυμπιακό στα… μούτρα του: «Ήρθα στην Ελλάδα, μίλησα και αρνήθηκα!»

«Πόρτα» έριξε ο Σλάβεν Μπίλιτς στον Ολυμπιακό, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ένας από τους υποψήφιους στόχους ήταν ο Σλάβεν Μπίλιτς.

Μετά το «βαρύ» 0-4 από τη Μακάμπι Χάιφα, ο κύκλος του Πέδρο Μαρτίνς δείχνει πως έκλεισε στου Πειραιώτες.

Αρκετά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι, με ένα από αυτό να είναι του Σέρβου κόουτς, Σλάβεν Μπίλιτς.

Ο πάλαι ποτέ πρώην προπονητής της Γουέστ Χαμ, προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες ουσιαστικά «ακύρωσε» τη προοπτική να προπονήσει τον ΟΣΦΠ.

Να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» έλεγαν πως δεν υπάρχει επαφή ανάμεσα στην ομάδα και τον προπονητή, αλλά ο Μπίλιτς ξεκαθάρισε το τοπίο.

Οι δηλώσεις του:

«Ήμουν στο Σπλιτ με τον Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς και μάθαμε ότι ο Ολυμπιακός έχασε 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα. Σύντομα, υπήρξαν κάποια τηλεφωνήματα και με ρώτησαν αν ήθελα να πάω για μια συνέντευξη. Φυσικά δέχτηκα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που κατακτά τίτλους, με τεράστια βάση οπαδών και όταν σε καλούν να δουλέψεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον, είναι μεγάλο πράγμα.

Ξέρω την ομάδα και το κλίμα του ελληνικού ποδοσφαίρου πολύ καλά και φυσικά μου άρεσε που με ζήτησαν. Γι’ αυτό πήγα για τις συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου.

Νομίζω πως το πρωτάθλημα ξεκινά στις 20 Αυγούστου, μεσολαβούν και δύο μας με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ρόστερ, η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική και πρέπει να ξέρεις τι κάνεις. Είχαμε μία ανοιχτή, ειλικρινή κουβέντα και οι άνθρωποι του συλλόγου μου άφησαν πολύ θετική εντύπωση.

Υπήρχε κοινή επιθυμία να συνεργαστούμε. Όλα ήταν καλά, αλλά ζύγισα τα υπέρ και τα κατά και κατέληξα πως, για την ώρα, οι δρόμοι μας δεν θα συναντηθούν»

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X