Κινδυνεύει με τιμωρία η Λίβερπουλ λόγω των καπνογόνων

Κινδυνεύει με τιμωρία η Λίβερπουλ λόγω των καπνογόνων
Photo Credits: INTIME

Κίνδυνος τιμωρίας για την Λίβερπουλ με τους οπαδούς της να κάνουν χρήση καπνογόνων στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι για το αγγλικό Σούπερ Καπ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοβαρός κίνδυνος υπάρχει για την Λίβερπουλ η οποία ενδέχεται να τιμωρηθεί για τα καπνογόνα στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι για το αγγλικό Λιγκ Καπ στο «Κινγκ Πάουερ».

Η FA, η Premier League και η Football League τη προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσαν κυρώσεις στους συλλόγους για εισβολές οπαδών στους αγωνιστικούς χώρους και για χρήση καπνογόνων.

Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία άνοιξε έρευνα για το συγκεκριμένο συμβάν, ενώ οι «ρεντς» εξέδωσαν και ανακοίνωση που αναφέρει:

«Είμαστε ενήμεροι για περιστατικά κατά την διάρκεια του FA Community Shield, όπου χρησιμοποιήθηκαν φωτοβολίδες στις εξέδρες.

Η χρήση καπνογόνων ή πυροτεχνικών υλικών σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου είναι επικίνδυνη, παράνομη και μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ερευνούμε το θέμα και θα συνεργασθούμε με τις αρμόδιες αρχές, τους συλλόγους και την αστυνομία, για να εντοπίσουμε τα άτομα που εμπλέκονται και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα.

Αναμένουμε από τον σύλλογο, να ερευνήσει επίσης αυτά τα περιστατικά και να εφαρμόσει τους νέους κανόνες, όπου ισχύουν».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X