Θα φάνταζε ιδανικό δίπλα στον Βίντα, η ΑΕΚ να βάλει και τον Πλάνιτς!

Θα φάνταζε ιδανικό δίπλα στον Βίντα, η ΑΕΚ να βάλει και τον Πλάνιτς!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου υποδέχεται τη μεταγραφάρα του Βίντα στην ΑΕΚ και ψάχνει τον ιδανικό παρτενέρ του καταλήγοντας στον Πλάνιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σημερινή μέρα (για να μην πω ο…μήνας), μπορεί να αναδειχθεί για την ΑΕΚ ως μέρα Βίντα.

Δεν μπορείς να πεις, ότι υπάρχει και άδικο. Δεν έρχονται δα και κάθε μέρα στα μέρη μας, παικταράδες τέτοιου επιπέδου.

Στην ΑΕΚ για παράδειγμα, δεν έχει υπάρξει ξανά ουδείς πλην του τεράστιου Ριβάλντο, που να έχει αγωνιστεί σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Βίντα ήρθε στην ΑΕΚ με όλες τις δάφνες ενός παίκτη από το πάνω ράφι, που πέρα από κάθε κίνηση εντυπωσιασμού, έχει και ουσία καθώς καλύπτει μια μεγάλη ανάγκη της ομάδας.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε οτιδήποτε αφορά τόσο πολύ κόσμο όσο η ΑΕΚ, η χαρά της επιτυχίας δεν μπορεί παρά να κρατά μόνο λίγες ώρες. Αμέσως μετά, πρέπει να στρώνεσαι ξανά στη δουλειά, ώστε να γίνεις ακόμα καλύτερος, να βελτιώσεις κάθε αδυναμία σου, να βρεις λύσεις στα ζητήματα που ανακύπτουν.

Πολλώ δε μάλλον, όταν πρόκειται για μια ομάδα που δεν απέχει παρά μόνο μερικές εβδομάδες από την αγωνιστική καταστροφή, με την απώλεια ακόμα και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Αλλά αυτή είναι η δυναμική της ΑΕΚ, όσο και αν κάποιοι συνεχίζουν να στραβομουτσουνιάζουν.

Ακόμα και προερχόμενη από τη χειρότερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας, η ΑΕΚ στοχεύει μόνο στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Και αν κάποιοι θέλουν να το διαβάζουν ή να το ακούν, ας ρίξουν μια ματιά σε όσα είπε ο Βίντα.

Η πιο σπουδαία μεταγραφή, μιλά καθαρά και δίχως περιστροφές, πως ήρθε στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Τελεία, πάμε για τα επόμενα. Του έδωσαν μπάλα για να κάνει παιχνιδάκια και είπε ορθά κοφτά, πως δεν ήρθε στην ΑΕΚ για να παίξει, αλλά για να νικήσει!

«Καψούρα» με τον Πλάνιτς

Οι τέσσερις κινήσεις που έχουν υπάρξει μέχρι τώρα δείχνουν απόλυτα στοχευμένες και έρχονται να κλείσουν τα μεγάλα αγωνιστικά κενά των περασμένων ετών. Βέβαια, είναι δεδομένο πως δεν αρκούν. Και μόλις καθίσει λίγο ο απόηχος από τη μεταγραφάρα του Κροάτη, η ΑΕΚ πρέπει να δει τις επόμενες προκλήσεις.

Άπαντες αναγνωρίζουν ως βασική προτεραιότητα τον δεύτερο στόπερ και πιστεύω, πως εκείνος που θα ήθελαν περισσότερο από κάθε άλλον, είναι ο Πλάνιτς.

Η ιστορία με τον Σέρβο είναι γνωστή. Από το καλοκαίρι του 2017 και έπειτα, με μικρά διαλείμματα, ο Πλάνιτς παραμένει ψηλά στις επιλογές της ΑΕΚ για την πολύπαθη άμυνα της. Ολο αυτό, μόνο τυχαίο δεν είναι. Μπορεί ο Πλάνιτς να μην έπαιξε σε κάποιο από τα μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Και τα πρόσφατα ματς της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό, έλυσαν κάθε απορία για τις ικανότητες του.

Κέρδισε πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό

Εάν στο πρώτο ματς των δύο ομάδων ο Πλάνιτς δεν απαιτήθηκε να δείξει μεγάλο μέρος των ικανοτήτων του – δυο επιθέσεις είχε κάνει άλλωστε ο Ολυμπιακός σε εκείνο το παιχνίδι – στη ρεβάνς του Φαλήρου έδωσε ρεσιτάλ.

Βλέποντας το παιχνίδι με ηρεμία μια από τις μέρες που ακολούθησαν, μέτρησα πέντε επεμβάσεις του Σέρβου μπροστά από τον αντίπαλο του πάνω στην μπάλα. Τεράστια υπόθεση, για τον τρόπο που θέλει να παίζει ο Αλμέιδα.

Συν τοις άλλοις, αυτό που φάνηκε για τον Πλάνιτς είναι πως πρόκειται για παίκτη που έχει εξαιρετική ικανότητα να οδηγεί την μπάλα. Παρά το ύψος του, είναι εξαιρετικά κοντρολαρισμένος και αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για να μπορεί να βρει λύσεις η ΑΕΚ με μια ομάδα που δεν θα έχει κανέναν παίκτη παρατηρητή στη δημιουργία παιχνιδιού μέσα σε έναν αγώνα.

Ο Πλάνιτς έχει όλο το «πακέτο» και είναι εύλογο η ΑΕΚ να επιθυμεί την απόκτηση του.
Αλλωστε, όσο και εάν δεν παίζει πρωτεύοντα ρόλο, κανείς δεν πρέπει να υποτιμά και το επικοινωνιακό γκελ που μπορεί να δημιουργήσει τώρα η πιθανότητα της μεταγραφής του.

Με έναν παίκτη που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και όσα έχουν ακολουθήσει για το σύλλογο του Πειραιά και κέρδισε πάρα πολλούς πόντους στις συνειδήσεις των ΑΕΚτζήδων.

Τέτοιοι παίκτες, γίνονται και φετίχ κάποιες φορές.

Αυτό που θέλει ο Πλάνιτς

Διαβάστε τη συνέχεια

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X