ΑΕΚ: Ετσι ντύθηκε στα «κιτρινόμαυρα» ο παικταράς Βίντα!

ΑΕΚ: Ετσι ντύθηκε στα «κιτρινόμαυρα» ο παικταράς Βίντα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κατάφερε να κλείσει την τεράστια μεταγραφή του Βίντα που ήθελε εξ αρχής, με τον τρόπο που την ήθελε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λένε, πως όσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η στιγμή. Η ΑΕΚ απολαμβάνει και τυπικά από σήμερα την απόκτηση ενός παίκτη που αποτελεί αναμφίβολα τη σημαντικότερη ως τώρα μεταγραφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μια από τις πιο τρανταχτές των τελευταίων χρόνων. Ο Βίντα ανήκει στην κατηγορία των παικτών από το πάνω ράφι, που πολλές φορές μοιάζει ανέφικτο να έρθουν στα μέρη μας, ειδικά από μια ομάδα που φέτος δεν παίζει καν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για να φτάσουμε στη σημερινή μέρα και την ολοκλήρωση αυτής της σπουδαίας μεταγραφής, έγιναν πολλά. Κυρίως, υπήρξε υπομονή και μεθοδικός τρόπος από την πλευρά της ΑΕΚ για να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες που θα μπορούσε να υπάρξει αυτή η συμφωνία. Διότι, το όνομα του Βίντα δεν προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Υπήρχε στην ατζέντα της ΑΕΚ εδώ και ένα μήνα, αλλά όταν τέθηκε για πρώτη φορά στο τραπέζι, η μεταγραφή ήταν ανέφικτο να προχωρήσει.

Σε αυτό το διάστημα που μεσολάβησε, η ΑΕΚ συνέχισε να παρακολουθεί εκτενώς την υπόθεση. Οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού σε συνεργασία με τον Αλμέιδα είχαν κατασταλάξει, ότι ο Κροάτης αμυντικός θα ταίριαζε γάντι στα σχέδια τους για τη νέα ομάδα. Παίκτης με δυναμισμό, που παίζει επιθετική άμυνα, προσπαθεί να βγαίνει πρώτος στην μπάλα, με τον τρόπο του ξέρει να κερδίζει πολλές μπάλες σε στατικές φάσεις, είναι χρησιμότατος όποια διάταξη και εάν επιλέξει ο Αλμέιδα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια του κειμένου

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X