Βίντα: Ο ρόλος του Μιλοβάνοβιτς και η παρουσίαση με τον αετό

Στην ΑΕΚ έως το 2024 ο Βίντα - Απέρριψε προτάσεις από Μαρσέιγ,  Σαμπντόρια και Μόντσα
Photo Credits: INTIME

Δείτε τον ρόλο που έπαιξε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη μεταγραφή του Ντομαγκόι Βίντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ημέρα αφιερωμένη στον Ντομαγκόι Βίντα είναι η σημερινή. Ο 33χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός πέρασε χθες με απόλυτη επιτυχία τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και αποδείχθηκε «ταύρος»! Σήμερα λοιπόν θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις της σπουδαίας αυτής μεταγραφής για τους «κιτρινόμαυρους».

Σημαντική η βοήθεια του Μιλοβάνοβιτς

Ένας άνθρωπος που βοήθησε σημαντικά στην ολοκλήρωση του super deal που έκανε η ΑΕΚ με τον Βίντα, ήταν ένας παλιός γνώριμος. Ο λόγος για τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, ο οποίος διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κυρίως λόγω της κοινής γλώσσας με τον 33χρονο Κροάτη, ήταν αυτός που «έψησε» τον Βίντα και τη σύζυγό του να απορρίψουν την άκρως δελεαστική πρόταση της Αλ Ιτιφάκ για λογαριασμό του Δικεφάλου.
Ο Μιλοβάνοβιτς δεν είναι η πρώτη φορά που «βοηθάει» την ΑΕΚ σε μεταγραφική υπόθεση, παρότι εργάζεται στη Λας Πάλμας. Δεν ξεχνάει ποτέ τη θητεία του στην ελληνική ομάδα ως παίκτης και ως Τεχνικός Διευθυντής και όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει πως πάντα ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς του θα ανήκει σε αυτή!

Παρουσίαση με τον αετό!

Το βίντεο της παρουσίασης το οποίο θα δώσει σήμερα στη δημοσιότητα η ΠΑΕ είναι άκρως εντυπωσιακό. Είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν λήψεις με drone, ενώ στο… κόλπο της παρουσίασης του ποδοσφαιριστή έχει μπει και ο «Οδυσσέας», ο αετός ο οποίος θα κάνει πτήσεις μέσα στην «Αγιά-Σοφιά» / Opap Arena πριν την έναρξη των αγώνων της ΑΕΚ! Σε μία μάλιστα σκηνή, ο αετός πήγε και κάθισε πρώτα στην πλάτη του Βίντα και μετά στο χέρι του!

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X