Mπάγερν Μονάχου: Στα χρώματα των Βαυαρών το Σούπερ Καπ σε μία ματσάρα με 8 γκολ

Mπάγερν Μονάχου: Στα χρώματα των Βαυαρών το Σούπερ Καπ σε μία ματσάρα με 8 γκολ
Photo Credits: INTIME

Η πρώτη κούπα της σεζόν σήκωσε η Μπάγερν Μονάχου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη κούπα της χρονιάς κατέληξε στην Μπάγερν Μονάχου με την ομάδα του Νάγκελσμαν να νικάει τη Λειψία 5-3 στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Η «Red Bull Arena» ήταν κατάμεστη για την αναμέτρηση αλλά η Μπάγερν φρόντισε να δείξει από νωρίς στους γηπεδούχους ότι είναι το μεγάλο φαβορί.

Ο Μουσιάλα στο 14΄ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Σαντιό Μανέ στο 31′ πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ με την ομάδα του Μονάχου. Το ημίχρονο έληξε 0-3 χάρις σε γκολ του Μπέντζαμιν Παβάρντ στο 45′.

Η Λειψία, κατάφερε να μειώσει στο 59′ με τον Χάλστενμπεργκ, αλλά δεν κράτησε για πολύ τη διαφορά των δύο τερμάτων, με τον Γκνάμπρι να κάνει στο 66′ το 1-4.

Ο Ενκουνκού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 77′ έκανε το 2-4 ενώ ο Ντάνι Όλμο μείωσε σε 3-4 στο 89′ δίνοντας μερικές ελπίδες στην ομάδα του για να ισοφαρίσουν το αποτέλεσμα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λερόι Σανέ μετά από κόντρα επίθεση στο 98′, με την Μπάγερν να φεύγει νικήτρια από την αναμέτρηση.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X