Επίσημο: Ο Μινγκέθα δανεικός στην Θέλτα

«Η Τράμπζονσπορ προσεγγίζει τον Μινγκέθα»
Photo Credits: INTIME

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, Όσκαρ Μινγκέθα είναι και επίσημα παίκτης της Θέλτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της Θέλτα, ο Όσκαρ Μινγκέθα!

Μετά την οριστική συμφωνία, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για τον παίκτη.

Παράλληλα τονίζεται, πως τις ερχόμενες μέρες θα υπάρξουν οι καθιερωμένοι ιατρικοί έλεγχοι αλλά και οι υπογραφές με τον παίκτη.

Στο… αντίο της η Μπάρτσα, τονίζει πως ο Μινγκέθα ήταν από μικρό παιδί στις Ακαδημίες του συλλόγου, από την πολύ νεαρή ηλικιακή ομάδα μέχρι την πρώτη ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης σεζόν του με τις ρεζέρβες, ο Ρόναλντ Κούμαν τον προώθησε στην πρώτη ομάδα τον Νοέμβριο του 2020. Έκανε το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ, δίνοντας την ασίστ για το γκολ του Μάρτιν Μπρέιθγουέιτ εκτός έδρας με τη Ντιναμό Κιέβου.

Ως δεξί ή σέντερ μπακ, είχε συνολικά 66 συμμετοχές για την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις. Στο ισπανικό πρωτάθλημα σημείωσε δύο γκολ, ένα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης και έδωσε πέντε ασίστ. Η μεγαλύτερη τιμή του στον σύλλογο ήταν η κατάκτηση του τίτλου του Copa del Rey το 2020/21.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X