ΑΕΚ: Μόνο ένας πέρασε το τεστ του Αλμέιδα για τα άκρα

ΑΕΚ: Τι είπε ο Αλμέιδα για τις μεταγραφές
Photo Credits: INTIME

Ο Αλμέιδα είδε μόνο έναν να... ξεχωρίζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός πως κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ο Ματίας Αλμέιδα έκανε μια σειρά από αγωνιστικές δοκιμές και πειράματα. Άλλωστε όλο αυτό, είναι μεταξύ άλλων μέσα στο… μενού ενός βασικού σταδίου προετοιμασίας. Ειδικά μ’ έναν προπονητή όπως ο Αλμέιδα, που ήδη έχει αποδείξει πως θέλει να έχει στην ομάδα και να αξιοποιεί πολυεργαλεία. Δηλαδή παίκτες που αγωνίζονται σε πολλές διαφορετικές θέσεις.

Βεβαίως στην περίπτωση των δοκιμών που έκαναν ο Αργεντινός τεχνικός για την θέση του ακραίου μπακ χαφ στον σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα, υπήρχε και ο λογική της αναζήτησης της πιο ταιριαστής λύσης στο συγκεκριμένο αγωνιστικό μοντέλο. Πάντως καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας, από το “τεστ” του ρόλου του ακραίου μπακ χαφ, πέρασαν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Στίβεν Τσούμπερ που από την αρχή μέχρι και το τέλος της δουλειάς στα Σπάτα, είχε ολόκληρη την αριστερή πτέρυγα. Ο Λιβάι Γκαρσία, που δοκιμάστηκε στο φιλικό με την Φόλενταμ ως δεξί μπακ – χαφ. Και ο Νορντίν Άμραμπατ που έπαιξε και στις δυο πτέρυγες, στα τελευταία δυο ματς επί ολλανδικού εδάφους.

Πατήστε εδώ για τη συνέχεια του κειμένου

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X