Ο πολύ κρίσιμος Αύγουστος και οι «4» απαραίτητοι μετά τον Βίντα!

Ο πολύ κρίσιμος Αύγουστος και οι «4» απαραίτητοι μετά τον Βίντα!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για τις επόμενες κομβικές κινήσεις της ΑΕΚ μετά τον Βίντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιούλιος «κλείνει» με την ΑΕΚ να έχει κάνει τις μισές από τις μεταγραφές που έχει ανάγκη, με κινήσεις όμως 100% στοχευμένες και σωστές, μία προς μία. Με Γιόνσον, με Γκατσίνοβιτς και με Πινέδα έχει ενισχυθεί με τους παίκτες που ήθελε και που χρειαζόταν για το χώρο της μεσαίας γραμμής. Και με τον Βίντα, έχει φέρει τον έναν από τους δύο σέντερ μπακ που θα της εγγυηθούν μια πραγματικά σκληρή άμυνα, από αυτές που επιβάλλεται να έχει μια ομάδα που θα κυνηγήσει τον τίτλο.

Τι θέλει ακόμα; Έναν ακόμα στόπερ υψηλού επιπέδου, που θα είναι ο παρτενέρ του Κροάτη στη βασική ενδεκάδα που θα στηριχτεί ο Αλμέιδα. Έναν σέντερ φορ, στράικερ, γκολτζή, όπως θέλετε πείτε τον, γιατί πολύ απλά, αφενός η σεζόν δεν βγαίνει με τον Αραούχο και αφετέρου κάθε ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, πρέπει να έχει δύο φορ «killer». Μην φτιάξουμε την άμυνα (επιτέλους) και μας λείπει το γκολ!

Για αυτές τις δύο θέσεις, είναι ξεκάθαρο ότι η ΑΕΚ κινείται ήδη και νομίζω ότι σύντομα θα έχουμε και αποτέλεσμα. Ο χρόνος άλλωστε πιέζει! Σε είκοσι μέρες, ξεκινά το πρωτάθλημα! Και θα είναι μάχη για την ΑΕΚ από την 1η αγωνιστική, γιατί πολύ απλά η «Ένωση» θα δώσει 26 μάχες στην κανονική διάρκεια της σεζόν και άλλες 10 στα play offs. Μάχες κόντρα σε όλους και σε όλα. Και μόνη εναντίον όλων! Όπως πάντα.

Αυτή η ευκαιρία δεν γίνεται, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαθεί

Από εκεί και πέρα, προσωπικά θα επιμείνω στο ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να αισθάνεται σιγουρότατη για όλες τις θέσεις και ότι δεν θα πρέπει να αφήσει το παραμικρό κενό. Ως εκ τούτου, μετά τον στόπερ και τον φορ, που προφανώς αποτελούν προτεραιότητα, θα πρέπει να κινηθεί για δύο ακραίους, έναν για την επίθεση και έναν για την άμυνα. Γι’ αυτό και ξεκίνησα, γράφοντας ότι η ΑΕΚ έχει κάνει τις μισές από τις μεταγραφές που έχει ανάγκη, ήτοι τις τέσσερις από τις οχτώ.

Αυτή η ευκαιρία για την ΑΕΚ της «ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑΣ» δεν γίνεται, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαθεί. Θα είναι ένα πρωτάθλημα που εκτιμώ ότι θα είναι το πιο αμφίρροπο, το πιο δύσκολο, το πιο ανταγωνιστικό και το πιο ενδιαφέρον των τελευταίων ετών. Δεν έχει νόημα να μιλάμε ούτε για τα δεδομένα προβλήματα των άλλων αυτή τη στιγμή, ούτε για φαβορί και αουτσάιντερ.

Φαβορί άλλωστε είναι πάντα ο πρωταθλητής της προηγούμενης σεζόν. Κι όπως έγραψα και στο προηγούμενο blog, έχει χρόνο για να βρει λύσεις στα προβλήματά του. Κανείς ωστόσο δεν πρέπει να υποτιμάται κι από τις υπόλοιπες ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

«Εξαφανίζει» την απόσταση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ φουλ για τον τίτλο!

Αλλά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, αν η ΑΕΚ μέσα στον Αύγουστο κάνει όλα αυτά που πρέπει και ενισχυθεί με άλλους τέσσερις παίκτες ίδιου επιπέδου με αυτούς που έχει ήδη φέρει, είμαι βέβαιος ότι θα έχει ήδη «εξαφανίσει» με το… καλημέρα της νέας σεζόν, τη μεγάλη απόσταση που είχε από το βασικό της ανταγωνιστή (και μικρότερη από τους υπόλοιπους) πριν από μόλις τρεις μήνες.

Και σε συνδυασμό με τη δυναμική της Νέας Φιλαδέλφειας, το γεγονός ότι δεδομένα η ΑΕΚ θα έχει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την πιο «καυτή» έδρα στην Ελλάδα, την όλη αλλαγή ψυχολογίας αλλά και νοοτροπίας που έχει φέρει ο Αλμέιδα, θα ριχτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στη μάχη για τον τίτλο! ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X