ΑΕΚ: Η κουβέντα περί αρχηγών και τα δεδομένα

ΑΕΚ: Η κουβέντα περί αρχηγών και τα δεδομένα
Photo Credits: INTIME

Τι να περιμένουμε φέτος για τους αρχηγούς της νέας ΑΕΚ

Η δημόσια δήλωση του Πέτρου Μάνταλου μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν, στο τελευταίο ματς της χρονιάς στο ΟΑΚΑ, έδειχνε ότι είχε αποφασίσει να πράξει κάτι δραστικό απέναντι στο εις βάρος του κλίμα.

Η πρώτη του απόφαση, μετά τις έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του από την εξέδρα, ήταν να αποχωρήσει από την ΑΕΚ μετά από 8 χρόνια.

Με παρέμβαση του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη και σε συνάντηση τους, ο Πέτρος Μάνταλος αποφασίστηκε να συνεχίσει εν τέλει στην ΑΕΚ.

Ωστόσο, επέμεινε να βγάλει το περιβραχιόνιο από το μπράτσο του και να φύγει η πίεση και τα φώτα από πάνω του… Έτσι και έγινε. Με απόφαση του ίδιου. Και στα πρώτα δείγματα στην προετοιμασία, αυτό του έκανε πολύ καλό. Απελευθερωμένος ψυχολογικά, έδειχνε να απολαμβάνει περισσότερο το ποδόσφαιρο και να είναι πιο σημαντικός και ουσιαστικός για την ομάδα του.

Στο πρώτο φιλικό ματς με την Γκενκ και σε αυτό με την Φόλενταμ αρχηγός ήταν ο Σέρχιο Αραούχο. Απέναντι στην Ουτρέχτη απόντος του «Τσίνο», αρχηγός ήταν ο Νταμιάν Σιμάνσκι, παρουσία όλων των υπόλοιπων βασικών στην 11άδα.

Άρα μετά τον Αραούχο, 2ος captain θα είναι ο Πολωνός μέσος στην ΑΕΚ.

Στην λίστα εν συνεχεία υποψήφιοι είναι και οι Λιβάι Γκαρσία και Στίβεν Τσούμπερ, ενώ στο β’ ημίχρονο των φιλικών αρχηγοί ήταν οι Κλεμάν Μισελέν, Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Γιώργος Αθανασιάδης και έχουν τις δικές τους πιθανότητες να μπουν στην 4άδα ή 5άδα των αρχηγών της νέας εποχής στο κλαμπ.

Τέλος, ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι και αυτός ένα σημαντικό κεφάλαιο, αλλά το σημαντικό είναι να ξαναγυρίσει στα γήπεδα γερός και δυνατός.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X