Επίσκεψη στον Κιελίνι έκανε η Γιουβέντους

Υπογράφει με Λος Άντζελες ο Κιελίνι!
Photo Credits: INTIME

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι αγωνίστηκε με την Λος Άντζελες και έβγαλε φωτογραφία με τους παίκτες της Γιουβέντους που ήταν στις εξέδρες, μετά το τέλος του ματς.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να είναι λίγες εβδομάδες στους Λος Άντζελες, όμως οι σχέσεις που έχει με τους παίκτες της Γιουβέντους στην οποία αγωνίστηκε για 17 χρόνια είναι εξαιρετικές.

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι λοιπόν, ο οποίος είχε και μια μεγάλη ευκαιρία στο ματς με τους Σιάτλ να ανοίξει το σκορ στο 38′, πήρε τους πρώην συμπαίκτες του και μετά το τέλος του αγώνα τους κατηύθυνε στην εξέδρα για μια φωτογραφία μαζί τους.

Αυτήν την περίοδο, η «Μεγάλη Κυρία» βρίσκεται στο Λος Άντζελες για την καλοκαιρινή της προετοιμασία και στις 5 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος θα δώσει το τρίτο και τελευταίο φιλικό με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X