Έιμπραχαμ: «Αν σας έλεγα ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα θα ήταν ψέματα»

Έιμπραχαμ: «Αν σας έλεγα ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα θα ήταν ψέματα»
Photo Credits: INTIME

Ο Τάμι Έιμπραχαμ αναφέρθηκε στους στόχους με την Ρόμα για την νέα σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στους τίτλους έπειτα από 14 χρόνια επέστρεψε την περυσινή σεζόν η Ρόμα, η οποία κατέκτησε το Europa Conference League, κάτι που έχει σαν συνέπεια φέτος η όρεξη των «λύκων» να έχει ανοίξει.

Η απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα, που έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη, για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Τάμι Έιμπραχαμ, σε συνέντευξη που έδωσε στην «Corriere dello Sport» δεν δίστασε να κάνει λόγο για κατάκτηση του σκουντέτο την φετινή σεζόν, ενώ παράλληλα έκανε ειδική αναφορά στην προσθήκη του Αργεντινού επιθετικού στο δυναμικό της ομάδας της αιώνιας πόλης.

«Είναι σωστό να κάνουν όνειρα οι οπαδοί. Όσον αφορά εμένα, εάν σας έλεγα πως δεν σκοπεύω στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα σας έλεγα ψέματα.Το θέλω εγώ, το θέλει η ομάδα. Για το κάνουμε όμως, θα πρέπει να βάλουμε όλοι στο γήπεδο το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Έπειτα θα κάνουμε τον λογαριασμό. Πέρυσι πήρα τίτλο, όπως ήλπιζα, θέλω να συνεχίσω και φέτος» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο Άγγλος σέντερ φορ έσπευσε να προσθέσει τα εξής: «Ο ρεαλιστικός στόχος είναι η επιστροφή μας στο Champions League. Επιθυμία μας είναι να τα πάμε καλύτερα από την περασμένη σεζόν και να είμαστε ξανά μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων της βαθμολογίας. Αυτό πρέπει να είναι στόχος. Είναι προνόμιο για μας να έχουμε στην ομάδα τον Ντιμπάλα, έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου. Σημαίνει πολλά για τους οπαδούς και σημαίνει πολλά για εμάς που χτίζουμε μία ομάδα με ισχυρό προφίλ. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός με τον Ντιμπάλα, μπορούν σε μία ομάδα να υπάρχουν δύο βασιλιάδες, Ο προσωπικός μου στόχος είναι να πετύχω ένα γκολ παραπάνω από πέρυσι».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X