ΑΕΚ: Προχωρά και για δεύτερο στόπερ, οι εξελίξεις με Μινγκέθα και Πλάνιτς

ΑΕΚ: Προχωρά και για δεύτερο στόπερ, οι εξελίξεις με Μινγκέθα και Πλάνιτς
Photo Credits: INTIME

Μετά τον Βίντα, η ΑΕΚ προχωρά και για δεύτερο στόπερ έχοντας πάντα στο μυαλό Πλάνιτς και Μινγκέθα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Σαββατοκύριακο του Βίντα είναι αυτό για την ΑΕΚ, καθώς από το απόγευμα και έπειτα θα «τρέξουν» οι εξελίξεις για την ολοκλήρωση μιας από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της σύγχρονης «κιτρινόμαυρης» εποχής. Ωστόσο, πέραν του Κροάτη άσου, στην Ενωση είναι αποφασισμένοι να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα και με την απόκτηση του δεύτερου κεντρικού αμυντικού, ώστε να κλείσουν με τον πέμπτο εν δυνάμει βασικό, τις προτεραιότητες στο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Είναι δεδομένο, πως η απόκτηση του Βίντα – τόσο σε επίπεδο αξίας, όσο και σε επίπεδο ονόματος και του «θορύβου» που έκανε – προσφέρει στην ΑΕΚ μεγαλύτερη άνεση για τις επόμενες κινήσεις της. Την ώρα που είχε υπάρξει έντονος προβληματισμός αναφορικά με τη διενέργεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας δίχως να έχουν ενταχθεί δύο βασικές προτεραιότητες, ήρθε ο Βίντα να ηρεμήσει τα πράγματα και να δώσει ενθουσιασμό.

Πάτησε ΕΔΩ για τις εξελίξεις με Μινγκέθα και Πλάνιτς

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X