Ήξερες ότι η Μάντσεστερ Σίτι σκοράρει συνέχεια όταν παίζει με τη Λίβερπουλ;

Ήξερες ότι η Μάντσεστερ Σίτι σκοράρει συνέχεια όταν παίζει με τη Λίβερπουλ;

Σήμερα στις 19:00 ο μεγάλος τελικός του Community Shield

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

114 χρόνια πριν, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας δημιούργησε το Τσάριτι Σιλντ, έναν επίσημο αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στον οποίο τα έσοδα από τα εισιτήρια μοιράζονταν σε κοινωφελείς σκοπούς. Ο αγώνας είναι πάντα ο πρώτος της νέας σεζόν αναφορικά με τις ομάδες που συμμετέχουν στην πρώτη κατηγορία και σε αυτόν αναμετρώνται η κάτοχος του περσινού πρωταθλήματος με την κάτοχο του περσινού Κυπέλλου. Αν κάποια ομάδα έχει κάνει το Double, τότε ο αγώνας γίνεται ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη του πρωταθλήματος. Μέσω αυτής της διαδικασίας, προέκυψε το σημερινό ζευγάρι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Community Shield όπως λέγεται τα τελευταία χρόνια. Το ζευγάρι δηλαδή που κυριαρχεί ποδοσφαιρικά στην Αγγλία εδώ και καιρό, αποτελώντας μια εξέλιξη του Τσέλσι-Μάντσετερ Γιουνάιτεντ την δεκαετία του 2000, ή αυτού της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγο νωρίτερα.

Το ρόστερ βγαλμένο από Video Game και τα συνεχή ματς με γκολ

Όταν σε μια ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρσι με εμφατικό τρόπο και μυθική ανατροπή στην τελευταία αγωνιστική προσθέσεις το πιο καυτό όνομα της αγοράς στην ηλικία του (Έρλινγκ Χάλαντ),  ένα από τα πιο ποιοτικά χαφ του πρωταθλήματος (Κάλβιν Φίλιπς), μαζί με την πιθανότητα αγοράς ενός εκ των πιο ελπιδοφόρων ακραίων αμυντικών ( Mαρκ Κουκουρέγια) οι κινήσεις θυμίζουν μεταγραφικό παζάρι σε Video Game. Από την άλλη η Λίβερπουλ ενισχύθηκε με τον 23χρονο επιθετικό Ντάρβιν Νούνιεζ έχοντας πουλήσει τον Μανέ στην Μπάγερν. Τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια όταν αναμετρώνται μεταξύ τους η Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Γκολ. Πολλά γκολ. Από τα τελευταία 9 μεταξύ τους παιχνίδια, τα 7 ήταν στο G/G και Over, τα 8 στο G/G και μόλις το 1 ήταν Over με No Goal. Η Σίτι σκοράρει ανελλιπώς κόντρα στη Λίβερπουλ για 9 συνεχόμενα παιχνίδια. Στον αποψινό αγώνα το Goal/Goal και Over προσφέρεται από το Pamestoixima.gr σε απόδοση 1.95.

Στις ειδικές επιλογές, ο Έρλινγκ Χάλαντ, ο άνθρωπος που όχι μόνο καταρρίπτει, αλλά συχνά δημιουργεί  νέα ρεκόρ σκοραρίσματος προσφέρεται από το Pamestoixima.gr σε απόδοση 2.35 για να σκοράρει οποτεδήποτε στον αγώνα. Στο 3 είναι η αντίστοιχη απόδοση για τον Ντάρβιν Νούνιεζ.

Η προηγούμενη φορά εκτός Wembley και οι συμπτώσεις

Ο μεγάλος τελικός του Euro γυναικών πραγματοποιείται φέτος στο Wembley ανάμεσα σε Αγγλία και Γερμανία κάτι που σημαίνει ότι για πρώτη φορά μετά το 2012 ο τελικός του Community Shield θα γίνει μακριά από το ναό του αγγλικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στο King Power Stadium του Λέστερ. Ο προηγούμενος τελικός του Community Shield μακριά από το Wembley είχε γίνει στο Βίλα Πάρκ το 2012 ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, μερικούς μήνες μετά την επική ανατροπή τίτλου της Σίτι με το 3-2, ακριβώς όπως έγινε και φέτος. Στον τότε τελικό, η Σίτι είχε κερδίσει την Τσέλσι επίσης με 3-2. Στο Pamestoixima.gr το 3-2 ως ακριβές σκορ προσφέρεται σε απόδοση 22.

Οι αποδόσεις του Pamestoixima.gr

Λίβερπουλ να κατακτήσει το τρόπαιο σε απόδοση 2.07

Σίτι να κερδίζει στο ημίχρονο 2.87

Ο αγώνας να πάει στην παράταση σε απόδοση 3.75

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X