
Ο Ισπανός χαφ, ύστερα από τέσσερις σεζόν στον Άρη θα αγωνίζεται στον Βόλο
Ενισχύθηκε με Χαβιέ Ματίγια ο Βόλος!
Ο Ισπανός χαφ που τις τελευταίες τέσσερις σεζόν ήταν στον Αρη συμφώνησε σε όλα με την ομάδα και την Κυριακή (31/7) αναμένεται στη χώρα μας.
Εκεί, ο 34χρονος θα διευθετήσει τις τελευταίες σχετικές λεπτομέρειες της συμφωνίας του και να υπογράψει.
Θυμίζουμε πως ο Ματίγια ήρθε το καλοκαίρι του 2018 στην Ελλάδα για τους «κίτρινους» και έκτοτε έπαιξε 137 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (8 γκολ/11 ασίστ), ενώ την περασμένη σεζόν είχε 34 εμφανίσεις (1 γκολ).
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ολη η ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» με απόφαση Μελισσανίδη – Θα στεγαστούν εκεί τα γραφεία Ερασιτεχνικής και Παλαιμάχων
- Δολοφονία στον Κορυδαλλό: Ο ΣΚΑΪ επιβεβαιώνει ότι του ανήκει η Mercedes του νεκρού «Ράμπο» της Θύρας 7! (ΦΩΤΟ)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Η συσπείρωση το μεγαλύτερο «όπλο» της ΑΕΚ!
- Λιβάι Γκαρσία: Διοργάνωσε ξανά την «Ετήσια Ημέρα Οικογένειας και Αθλητισμού» στην γενέτειρά του στο Τρινιντάτ! (ΦΩΤΟ)



«Έκλεισε» στον Βόλο ο Μύγας

«Βόμβα» Καινούργιου για το Dragons Den’s – Σε ποιον πρώην σύντροφό της έκαναν πρόταση (VIDEO)

Η πιο… καυτή μεταγραφή της χρονιάς – Από ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή στον ΑΝΤ1 – Φωτογραφίες κόλαση!

Όλγα Φουντέα: Ποζάρει με βρεγμένα εσώρουχα και φαίνονται όλα! – ΦΩΤΟ που κόβουν την ανάσα

«Πρόταση της Γκρέμιο στον Ιτούρμπε»