ΑΕΚ: Συνεχίζεται η κυριαρχία της ποδηλασίας

ΑΕΚ: Συνεχίζεται η κυριαρχία της ποδηλασίας
Photo Credits: INTIME

Το ποδηλατικό τμήμα σαρώνει τα μετάλλια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαίες επιτυχίες για το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ ακόμα μία φορά, καθώς για άλλο ένα Σαββατοκύριακο (23-24/07), οι «κιτρινόμαυροι» σάρωσαν τα μετάλλια.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας MTB (ΧCO – XCC – XCR) που διεξήχθη στη Νεάπολη Λασιθίου και διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, τον Δήμο Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) και τον Ποδηλατικό Όμιλο ΔΡΗΡΟΣ Νεάπολης, ο ποδηλάτης μας Νίκος Γεωργιάδης στον αγώνα XCO του Σαββάτου (23/07) κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία του Νέων Ανδρών (U23) και την 5η στη γενική βαθμολογία των Ανδρών (Men Elite). Στον αγώνα της Κυριακής (24/07) στο XCC κατετάγη 2ος στους Νέους και 7ος στη γενική βαθμολογία.

Ο Νίκος Γεωργιάδης είδε τις εκπληκτικές του εμφανίσεις να του δίνουν το εισιτήριο για την Εθνική Ομάδα Ορεινής Ποδηλασίας, όπου θα τρέξει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Ξάνθης (30-31/08).

Επίσης διεξήχθη για πρώτη φορά στα χρονικά Πανελλήνιο ΜΤΒ στην κατηγορία των Παμπαίδων, όπου και έλαβε μέρος ο αθλητής μας Ιωάννης Τριανταφυλλίδης ο οποίος στην κούρσα του XCO στην 1η προκριματική σειρά πλασαρίστηκε στην 20άδα.

Μεγάλες επιτυχίες είχαμε όμως και στην Αττική, και συγκεκριμένα στην ανάβαση Αγ. Μερκουρίου με ατομική χρονομέτρηση. Οι αθλητές μας Ευάγγελος Σακκέλης και Κων/νος Κατσιλιέρης θριάμβευσαν στις κατηγορίες τους κατακτώντας τα χρυσά μετάλλια στην Γ1 και Δ1 αντίστοιχα, ενώ σε καλό χρόνο πλασαρίστηκε και ο νέος μας Μάστερ Σταύρος Αρχόντης.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X