ΑΕΚ για Πάολο Φερνάντεθ!

ΑΕΚ για Πάολο Φερνάντεθ!
Photo Credits: INTIME

Την περίπτωση του παίκτη του Βόλου Πάολο Φερνάντεθ, εξετάζει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ψηλά στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο άσος του Βόλου, Πάολο Φερνάντεθ.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η Ένωση ενδιαφέρεται για τον Ισπανό και μάλιστα έχουν ήδη γίνει συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Ο μέσος από την Ιβηρική Χερσόνησο είναι 24 ετών, γεννηθείς στις 9/8/1998, ξεκίνησε στις ακαδημίες της Σαραγόσα και το 2013 αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ανήκε μέχρι το 2019. Τη σεζόν 2016/17 “έβγαλε μάτια” στην Premier League 2 (το πρωτάθλημα των Β΄ ομάδων της Premiership) με 26 συμμετοχές και 11 γκολ.

Ως δανεικός στην Μπρέντα έκανε καταπληκτική σεζόν την περίοδο 2017/18 με 33 συμμετοχές και 2 γκολ στην Eredivisie. Τη σεζόν 2019-20 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Περούτζια και εκεί υπέστη κάταγμα στην κνήμη τον Δεκέμβριο του 2019, ένας σοβαρος τραυματισμός που τον άφησε εκτός δράσης περίπου για ένα χρόνο. Αποδεσμεύτηκε από τη Σίτι και την επόμενη σεζόν (2020/21) επέστρεψε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στην Καστεγιόν, ομάδα Β΄ κατηγορίας, με την οποία είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ισπανίας.

Το “restart” στην καριέρα του πραγματοποιήθηκε στον Βόλο. Η ομάδα της Μαγνησίας απέκτησε τον Φερνάντεθ το καλοκαίρι του 2021 και τη σεζόν που ακολούθησε ο Ισπανός ήταν από τους κορυφαίους με 30 συμμετοχές και 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Βραχύσωμος με χαμηλό κέντρο βάρους, εκρηκτικός και ικανός στο ένας εναντίον ενός, ο Ισπανός μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετικά αξιόπιστη εναλλακτική του Πινέδα. Αυτό όμως που τον διαφοροποιεί από τον Μεξικανό είναι, εκτός από τη “φυσική” θέση του επιτελικού μέσου, ότι παίζει με την ίδια άνεση στα δύο άκρα. Μάλιστα, την πολύ καλή χρονιά του στη Μπρέντα την έκανε ως δεξιός winger, ενώ και στον Βόλο χρησιμοποιήθηκε στους μισούς αγώνες στις πτέρυγες και στους άλλους μισούς στον άξονα.

Πηγή:ΑΠΕ

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X