Ανταλής στο enwsi.gr: «Θα βοηθήσουν την ΑΕΚ τα δυνατά παιχνίδια στο ξεκίνημα»

Ανταλής στο enwsi.gr: «Θα βοηθήσουν την ΑΕΚ τα δυνατά παιχνίδια στο ξεκίνημα»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, Γιάννης Ανταλής σχολίασε την κλήρωση του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ετοιμάζεται για την πρώτη της παρουσία στα μεγάλα σαλόνια και έμαθε ήδη την σειρά των αντιπάλων της στην Α1.
Η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τη Νέα Ιωνία σε ένα παιχνίδι που αποτελεί και την πρώτη μεγάλη πρόκληση της νέας ομάδας που «χτίζει» ο προπονητής, Γιάννης
Ανταλής. Η ΑΕΚ ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε μια δυνατή ομάδα στις πρώτες αγωνιστικές και η κλήρωση της δίνει την καλύτερη ευκαιρία. Αυτό σχολίασε και ο προπονητής του «Δικεφάλου» ο οποίος με δηλώσεις του στο enwsi.gr σχολίασε την κλήρωση τονίζοντας πως ήθελαν στις πρώτες αγωνιστικές να βρουν δυνατές ομάδες που θα τους βοηθήσουν να «δέσουν» σαν ομάδα και να αποκτήσουν μεγαλύτερη συνοχή. Αναλυτικά αναφερόμενος στην πρεμιέρα απέναντι στη Νέα Ιωνία τόνισε: «Η κλήρωση του πρωταθλήματος νομίζω ότι είναι πολύ  καλή για μια νέα ομάδα σαν και εμάς. Το παιχνίδι πρεμιέρας απέναντι σε μια πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα, ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος θα δώσει στις δικές μας αθλήτριες την δυνατότητα να αποβάλλουν το άγχος της πρεμιέρας και να  βρουν τα πατήματα τους στην κατηγορία».

Σε ερώτηση για το αν ήθελε να αποφύγει τα δυνατά παιχνίδια στο ξεκίνημα ξεκαθάρισε: «Εμείς θέλαμε τα παιχνίδια με τα φαβορί του πρωταθλήματος τις πρώτες αγωνιστικές για να μας δώσουν την ευκαιρία να βρούμε μεγαλύτερη συνοχή. Παρόλο που όλες οι ομάδες θα παίξουμε μεταξύ μας, θεωρώ ότι  η σειρά παίζει βασικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου της κάθε ομάδας».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X