Απολογισμός ΑΕΚ: Τι έκαναν οι 31 ποδοσφαιριστές στο Αλκμάαρ – Αναλυτικά η κριτική

Απολογισμός ΑΕΚ: Τι έκαναν οι 31 ποδοσφαιριστές στο Αλκμάαρ – Αναλυτικά η κριτική
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr τα βάζει κάτω και σας παρουσιάζει ότι είδε στο Αλκμάαρ από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Το Αλκμάαρ φιλοξένησε την ΑΕΚ από τις 12 Ιουνίου μέχρι τις 29 του μήνα. Μεγάλο διάστημα, 21 προπονήσεις με ένταση στο φουλ και τρία φιλικά παιχνίδια.

Ο Ματίας Αλμέιδα συνολικά είχε στη διάθεση του 31 ποδοσφαιριστές, αν και κάθε μέρα για διάφορους λόγους είχε λιγότερους.

Η επιστροφή στην Αθήνα βρίσκει τον Αλμέιδα με την ανάγκη να πρέπει να πάρει αποφάσεις για το ρόστερ. Που θα ενισχυθεί η ΑΕΚ, τι θα κάνει η ομάδα με παίκτες που δεν τα κατάφεραν να σταθούν στις απαιτήσεις και την υψηλή ένταση. Ο ίδιος θα απαντήσει προσεχώς…

Μέχρι τότε, το enwsi.gr σας παρουσιάζει την κριτική των 31 ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για ότι είδαμε στην Ολλανδία σε αυτές τις 18 ημέρες.

Η κριτική των 31 παικτών της ΑΕΚ

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Ο Αυστριακός γκολκίπερ στη 2η σεζόν του στην ΑΕΚ ξεκίνησε ως η 1η επιλογή κάτω από τα δοκάρια, αλλά στην προετοιμασία φαίνεται να έχασε έδαφος. Το ξεκίνημα τον βρήκε με πολλές προπονήσεις να κάνει ατομικό για το γνωστό πρόβλημα στο γόνατο που χρειάζεται διαχείριση. Εν συνεχεία πήρε… μπρος, δούλεψε πολύ και έντονα με τον Ρόα και έπαιξε στα φιλικά με Φόλενταμ και Ουτρέχτη δίχως να δεχθεί γκολ. Δείχνει σε καλή κατάσταση και με τα πόδια και στην εστία. Οι έξοδοι του παραμένουν… θέμα.

Γιώργος Αθανασιάδης: Επέστρεψε από τον ουσιαστικό δανεισμό του στην Σερίφ Τιρασπόλ με το… πόδι στο γκάζι. Έκανε πολύ καλή προετοιμασία και με τον Ρόα έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στα πολύ δύσκολα. Ήρεμος, σίγουρος για τον εαυτό του δείχνει αυτή την στιγμή πρώτη επιλογή στο σχέδιο του Αλμέιδα, με βελτίωση στο παιχνίδι με τα πόδια. Αν και είναι πολύ νωρίς. Το λάθος του με την Φόλενταμ δεν τον επηρέασε και αυτό φάνηκε και μετά στο ματς και στις προπονήσεις.

Βασίλης Χατζηεμμανουήλ: Ο νεαρός πορτιέρε είναι η 3η επιλογή της ΑΕΚ πίσω από τους μεγάλους. 23 ετών περιμένει την ευκαιρία του και είχε καλή εικόνα στην προετοιμασία, αλλά και στο φιλικό με την Φόλενταμ που έπαιξε. Πήρε πολλά μπράβο από τον Ρόα και όχι άδικα στις προπονήσεις. Δείχνει πολύ καλό πακέτο…

Γιώργος Θεοχάρης: Ένας μικρός… ταύρος κάτω από τα δοκάρια. Τον φωνάζουν «Σρεκ» στην ομάδα και είναι έτοιμος για μία «γεμάτη» χρονιά στην ΑΕΚ Β’. Χρονιά κριτήριο για τον 20χρονο που ήταν θετική παρουσία και για την ατμόσφαιρα ελέω… Τζαβέλλα και τελειωμάτων στο φινάλε των προπονήσεων.

Μιλάντ Μοχαμαντί: Ο Ιρανός αριστερός μπακ δεν είχε το επίπεδο και την εικόνα που θα περίμεναν πολλοί. Και μόνο ότι ο Αλμέιδα έπαιξε τριάδα στην άμυνα, δίχως να τον χρησιμοποιεί με τους βασικούς και τον είχε συνεχώς με τους αναπληρωματικούς, λέει (πάρα) πολλά για όσα έδειξε. Ξεκίνησε «μαγκωμένος», όμως προς το τέλος λύθηκε αγωνιστικά και ήταν πιο ουσιαστικός. Από τους παίκτες που δεν ικανοποίησαν.

Απολογισμός ΑΕΚ: Τι έκαναν οι 31 ποδοσφαιριστές στο Αλκμάαρ – Αναλυτικά η κριτική

Λάζαρος Ρότα: Από την αρχή μέχρι το τέλος της προετοιμασίας, την… έβγαλε με άνεση. Παιδί που παίζει στα κόκκινα, η ένταση δεν του δημιούργησε πρόβλημα. Στα υπέρ του ότι έμενε στο τέλος κάθε προπόνησης για σέντρες από δεξιά, ενώ τον παρακαλούσε ο Μπονίνι να αποχωρήσει για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω. Έλειψε κάποιες μέρες λόγω της γέννησης του παιδιού του, αλλά αυτό δεν τον επηρέασε σε τίποτε. Στα φιλικά με Γκενκ και Ουτρέχτη έπαιξε δεξιά όλη την πλευρά στο 3-5-2, δίχως όμως να δείξει ότι μπορεί να δώσει όσα απαιτεί η θέση παρά την μεγάλη θέληση του. Χρειάζεται βελτίωση.

Ζίγκα Λάτσι: Δεν εκμεταλλεύτηκε την προετοιμασία… Από την πρώτη μέρα μέχρι να μείνει εκτός λόγω τενοντίτιδας, δεν έδειξε ότι μπορεί να μπει στο μάτι του Αλμέιδα με αξιώσεις. Έπαιξε 45 λεπτά στο φιλικό με την Γκενκ, είχε σχετικά καλή εικόνα, αλλά στην προετοιμασία έμεινε πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους. Και στην ένταση και στο build up από την άμυνα. Δεν δείχνει να έχει θέση στο ρόστερ και ψάχνεται να φύγει.

Κλεμάν Μισελέν: Η (μεγάλη) απογοήτευση της προετοιμασίας. Ο Γάλλος δεξιός μπακ εμφανώς επηρεασμένος έδειξε να είναι εκτός… κλίματος ΑΕΚ. Έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων και γενικότερα έμοιαζε έξω από τα νερά του. Το έδειξε και στο φιλικό με την Γκενκ και πολύ περισσότερο στο φιλικό με την Ουτρέχτη που ήταν παραφωνία. Δεδομένα δεν μπορεί να κοντράρει τον Ρότα για την 11άδα με αυτή την εικόνα και βαρά… καμπανάκι για την ΑΕΚ στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Γεράσιμος Μήτογλου: Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός δούλεψε με μεγάλη διάθεση, παρότι δεδομένα δεν τον βολεύει η τριάδα στην άμυνα, διότι έχει να καλύψει μεγάλο κομμάτι στην άμυνα και δεν τον βοηθά το κορμί του. Στα στημένα σε άμυνα και επίθεση έδειξε καλή εικόνα λόγω ύψους και πήρε αυτοπεποίθηση από τα 2 γκολ με την Γκενκ. Στην προετοιμασία τα πήγε καλά, αλλά δεν ενθουσίασε για να αλλάξει τα δεδομένα των μεταγραφικών αναγκών στο κέντρο της άμυνας. Θα παραμείνει λύση.

Εχσάν Χατζισαφί: Ο έμπειρος Ιρανός με μεγάλη σοβαρότητα και συνέπεια είναι ο καλύτερος αριστεροπόδαρος αμυντικός της ΑΕΚ αυτή την στιγμή, με ευχέρεια στην μακρινή μπαλιά και στο πως κρατά την θέση του. Κάτι που έδειξε πολλές φορές στην προετοιμασία. Ο Χατζισαφί έχασε κάποιες προπονήσεις στο ξεκίνημα λόγω της υψηλής έντασης, αλλά επανήλθε. Και ήταν καλός και από τους παίκτες που κέρδισε πολλές φορές τα εύσημα από τον Αλμέιδα. Δείχνει να είναι σημαντική μονάδα για λύση αριστερά και στα χαφ.

Γιώργος Τζαβέλλας: Τον Νοέμβριο θα γίνει 35 ετών και είναι ο πιο έμπειρος του ρόστερ της ΑΕΚ. Αγωνιστικά η προετοιμασία τον βρήκε να δείχνει καλή εικόνα στο κομμάτι της ανταπόκρισης στην ένταση, αλλά δεν διαφοροποίησε την ανάγκη της Ένωσης για δύο βασικά στόπερ αφού πρέπει να ανέβει επίπεδο η ομάδα. Θετικός πυλώνας για το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, κάτι που άρεσε και στον Αλμέιδα. Και ίσως μετρήσει στο φινάλε, διότι η ατμόσφαιρα αποτελεί σημαντικό κομμάτι. Είχε πάντα από κοντά τον Μήτογλου σε… όλα. Η τριάδα με τον ίδιο στο άκρο δεν δείχνει να τον βολεύει και πολύ.

Βένταντ Ραντόνια: Ο 21χρονος Βόσνιος δεξιός μπακ δούλεψε με μεγάλη διάθεση, αλλά είναι ακόμη μακριά από το επίπεδο της πρώτης ομάδας. Το έδειξε και στις προπονήσεις, το έδειξε και στα πρώτα φιλικά. Πρέπει να βελτιώσει και την σέντρα του και το ατομικό μαρκάρισμα του. Εχει βελτιωθεί πολύ στα αθλητικά προσόντα του. Ακόμη μία γεμάτη χρονιά στην ΑΕΚ Β’ μόνο καλό θα του κάνει.

Μάριος Μιτάι: Ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, το προπονητικό τιμ έριξε βάρος πάνω του, αλλά δεν τα πήγε καλά. Και δεν άφησε ικανοποίηση. Στο πρώτο και στο τρίτο φιλικό δεν αγωνίστηκε καθόλου και αυτό δεν είναι τυχαίο. Έπαιξε με την Φόλενταμ εσωτερικός χαφ και δεν έδειξε κάτι. Δανεισμός στο εξωτερικό για τον 19χρονο, ίσως στην Ολλανδία, θα τον βοηθήσει.

Γιώργος Κορνέζος: Ήρθε με καθυστέρηση λόγω προβλήματος υγείας στο Αλκμάαρ αλλά αμέσως μπήκε στα βαθιά. Δεν… μάσησε από αντιπάλους και ανταγωνισμό και δείχνει στα 23 του δυναμισμό και καθαρό μυαλό. Έβγαλε την προετοιμασία, έπαιξε στα φιλικά και παρουσίασε την καλύτερη εικόνα πίσω από Μήτογλου-Τζαβέλλα στα στόπερ. Με το καλό παιχνίδι στον αέρα και το αποτελεσματικό μαρκάρισμα του (βγαίνει πάντα πρώτος) ίσως κερδίσει ακόμη και θέση στην 5άδα των στόπερ.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Ευχάριστη έκπληξη στην προετοιμασία. Από τους παίκτες που έδειξε ότι και στην προπόνηση είναι στα… κόκκινα (θέλει να είναι στο Μουντιάλ) και αυτό είναι το Νο1 κριτήριο για τον Αλμέιδα. Ο Πολωνός κάλυψε επάξια το κενό στην άμυνα στην προετοιμασία και στα παιχνίδια. Κεντρικός στόπερ με Γκενκ – Φόλενταμ και σχεδόν σε όλες τις προπονήσεις στο Αλκμάαρ έδειξε ότι στα λίγα μέτρα είναι αποτελεσματικός, σοβαρός και συνεπής στην πρώτη εύκολη πάσα. Με την Ουτρέχτη έπαιξε χαφ και ήταν πολύ καλός και δυνατός και στις δύο πλευρές. Πολύ σημαντικός και για το καλό κλίμα και σημαντική παρουσία για την ΑΕΚ του Αλμέιδα…

Απολογισμός ΑΕΚ: Τι έκαναν οι 31 ποδοσφαιριστές στο Αλκμάαρ – Αναλυτικά η κριτική

Γενς Γιόνσον: Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έδειξε ότι η ΑΕΚ έχει βρει ένα κόφτη-βράχο. Έκανε πολύ καλή δουλειά ανασταλτικά ο Δανός και με την ένταση που διαθέτει και τα τρεξίματα έδειξε πολύ καλή εικόνα στην αρχή. Έπαιξε βασικός στα δύο φιλικά με Γκενκ και Φόλενταμ. Τις τελευταίες ημέρες έκανε και αποφόρτιση ελέω επιβάρυνσης και έμεινε λίγο εκτός, ενώ έπαιξε με τους αναπληρωματικούς κόντρα στην Ουτρέχτη όπου έκανε τη διαφορά. Δυναμικός χαμηλά και στον αέρα, κολόνα για την νέα ΑΕΚ. Για την πρώτη πάσα είναι πολύ καλός και αξιόπιστος, όχι για τίποτε παραπάνω.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Η μεταγραφή που προσαρμόστηκε πιο άμεσα από κάθε άλλον. Ο Σέρβος πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε τον ρόλο του στον άξονα και έκανε αμέσως πολλά από αυτά που ζήτησε ο Αλμέιδα. Επιθετικός μέσος, πιο μπροστά από Γιόνσον και Πινέδα, με οργανωτικές πρωτοβουλίες και περισσότερες επιθετικές απειλές με σουτ. Καθόταν σε πολλές προπονήσεις για να σουτάρει και έδειξε ότι επιλέγει πάντα γωνίες στην εστία. Υψηλή τεχνική, στο ρεπερτόριο του η άμεση πάσα, η κάθετη και η αλλαγή παιχνιδιού. Βάζει ένταση και στο μαρκάρισμα του και μόλις η χαθεί η μπάλα, είναι ο πρώτος που πιέζει τον αντίπαλο. Αυτό τον έβαζε να κάνει στην προπόνηση ο Αλμέιδα, αυτό έκανε… Αρνητικό ο εκνευρισμός του.

Αλεξάντερ Φράνσον: Έχασε πολλές ημέρες προετοιμασίας, ήρθε μαζί με τον Άμραμπατ και πέρασε στα… ψιλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να καλύψει σημαντικό έδαφος. Σε αρκετές προπονήσεις έκανε ατομικό επανένταξης, αλλά όταν μπήκε προσπάθησε να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί. Ένα χαφ με ωραία επαφή με την μπάλα και καλός στα λίγα μέτρα, αλλά με αδυναμία στα πολλά, στην ένταση και στα τρεξίματα για μεγάλο διάστημα. Δεν είχε… πολλά με το γκρουπ και δεν έδειξε να χαίρεται την συνύπαρξη στην προετοιμασία. Ένα παιδί με ερωτηματικά αν παραμείνει επί Αλμέιδα.

Πέτρος Μάνταλος: Ιδιαίτερη η προετοιμασία… Τελείωσε άσχημα η περσινή σεζόν και ο ίδιος αποφάσισε να μείνει, αλλά παρέδωσε το περιβραχιόνιο. Το τελευταίο φαίνεται να λειτούργησε υπέρ του στην προετοιμασία. Ψυχολογικά απελευθερωμένος, όλοι του συμπεριφέρονταν σαν captain του γκρουπ. Έδειξε πολύ καλή εικόνα και ανταπόκριση στις απαιτήσεις της προπόνησης Αλμέιδα. Και σε φυσική κατάσταση και στην ένταση και στον τρόπο παιχνιδιού. Μοναδικό σημείο που δεν είχε καλά αποτελέσματα ήταν τα τελειώματα, κάτι που είναι πιο απαιτητικό πλέον εφόσον παίζει πιο κοντά στην περιοχή. Ο Αλμέιδα τον έβαλε σε όλα τα ματς βασικό, είτε ως επιθετικό χαφ μαζί με Γκατσίνοβιτς, είτε δίπλα στον φορ. Σημαντικός δείχνει για τον Αλμέιδα.

Γιάννης-Φοίβος Μπότος (αποχώρησε): Έχει κάνει τρομερή δουλειά στα αθλητικά του προσόντα, είχε καλή απόδοση στα κομμάτια της έντασης στην προπόνηση, όμως στην ποδοσφαιρική συζήτηση δεν… έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο Αλμέιδα τον έβαζε δίπλα στον Κοσίδη στους αναπληρωματικούς και γενικότερα του έδινε ελευθερίες στο επιθετικό παιχνίδι, αλλά έδειξε να υστερεί στην αυτοπεποίθηση και στα τελειώματα. Έφυγε αμέσως μετά το φιλικό με την Φόλενταμ, για να ανανεώσει με την ΑΕΚ και να πάει δανεικός στην Σερίφ Τιρασπόλ.

Γιώργος Μουστακόπουλος: Το μηχανάκι της ΑΕΚ Β’, που πήρε ευκαιρίες και με την πρώτη ομάδα πέρυσι, μπήκε φουριόζος στην προετοιμασία. Με μεγάλη θέληση να μάθει και να βελτιωθεί, άκουγε κάθε τι από Αλμέιδα και τους συνεργάτες του. Άρεσε πολύ η αγωνιστική συμπεριφορά του και το αδιάκοπο τρέξιμο-πρέσινγκ του, όπως και η απλότητα του στην κυκλοφορία της μπάλας. Σε σχέση με πέρυσι έδειξε πιο απειλητικός με το σουτ. Θετικό πρόσημο.

Ορμπελίν Πινέδα: Ήρθε Πέμπτη στο Αλκμάαρ, Παρασκευή προπονήθηκε και ταξίδεψε για το Γκενκ, Σάββατο έπαιξε 45 λεπτά στο φιλικό. Μπήκε αμέσως στην ομάδα διότι το ήθελε πολύ ο Αλμέιδα και ο ίδιος ήταν σε εξαιρετικό επίπεδο. Κόλλησε με την ομάδα και είναι πλέον κομμάτι της. Δεν έχασε… λεπτό προπόνησης, έπαιζε σε υψηλό τέμπο και ήταν ο συνδετικός κρίκος άμυνας-χαφ για να κουβαλήσει την μπάλα. Κάνει τη διαφορά με το χαμηλό κέντρο βάρους, την γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης και την ουσιαστική πάσα, είτε κάθετη, είτε στα άκρα. Αδυναμία του τα τελειώματα, αφού δεν επιχειρεί πολλά σε προπονήσεις και φιλικά.

Απολογισμός ΑΕΚ: Τι έκαναν οι 31 ποδοσφαιριστές στο Αλκμάαρ – Αναλυτικά η κριτική

Λιβάι Γκαρσία: Ο MVP της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Τα αθλητικά του προσόντα δεν είναι… είδηση, αλλά ο «Λέβι» είναι η αλήθεια ότι ξεχώρισε στο Αλκμάαρ. Έκανε τη διαφορά στο κομμάτι της έντασης και της ταχύτητας, πήρε αυτοπεποίθηση από το push που του έδωσε ο Αλμέιδα στην προπόνηση και σούταρε περισσότερο από ποτέ. Τον χρησιμοποίησε και δεξιά στο 3-5-2 και φορ απόντος Αραούχο και έτερου επιθετικού για το βασικό πλάνο. Όπου και αν έπαιξε προσπάθησε να ξεχωρίσει και να εκμεταλλευτεί τα προσόντα του και το έκανε. Θετική παρουσία για τα αποδυτήρια και σημαντικό μέλος μίας ομάδας που θα στηρίζεται στην αθλητικότητα της.

Νορντίν Άμραμπατ: Ενσωματώθηκε με καθυστέρηση λόγω του οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, αμέσως μπήκε στις προπονήσεις δίχως καθυστέρηση. Ο Αλμέιδα δείχνει να θέλει χρόνο για τον Μαροκινό. Κρατά ακόμη… αποστάσεις μαζί του για δεν το πως σκέφτεται και τι θέλει ο Άμραμπατ και αν πειστεί ότι είναι 100% εδώ θα τον χρησιμοποιήσει περισσότερο. Έβγαλε την προετοιμασία με άνεση, αλλά στο 3-5-2 δεν βρίσκει θέση που να του ταιριάζει άμεσα. Έπαιξε μπακ χαφ στις πλευρές στα τελευταία φιλικά, αλλά δεν έκανε τη διαφορά.

Στίβεν Τσούμπερ: Φρέσκος στο Αλκμάαρ. Έδειξε ξεκούραστος και έτοιμος να μπει στην ΑΕΚ ακόμη πιο δυναμικά. Έκανε κανονικά όλη την προετοιμασία και δεν έχασε δευτερόλεπτο. Με πιο αρχηγικό ρόλο πια εντός γκρουπ ο Ελβετός έχει πάρει δική του την θέση αριστερά ως μπακ χαφ στο 3-5-2. Χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι, ενώ επιθετικά δείχνει πιο λυμένος. Αν βρεί περισσότερο τον ρόλο του θα γίνει κομβικός. Πέρυσι δεν πήγε καλά το καλοκαίρι –σε ξεκούραση και προετοιμασία – για τον ίδιο και φέτος θέλει να αναπληρώσει το κενό.

Σέρχιο Αραούχο: Ο ένας φορ που έχει είναι ο νέος captain της. Έχασε κάποιες προπονήσεις στο τέλος στο Αλκμάαρ και το φιλικό με την Ουτρέχτη γιατί ένιωσε ενοχλήσεις στο προηγούμενο πρόβλημα του. Ενοχλήσεις που έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα που έπρεπε να κάνει στις διακοπές. Θεωρούν στην ΑΕΚ ότι δεν θα έχει πρόβλημα, αφού είναι παιδί που ξέρει να διαχειρίζεται τον εαυτό του και παίζει πάντα με αυταπάρνηση. Με φορ κόντρα στην Γκενκ έπαιξε περιφερειακός, φουνταριστός έπαιξε κόντρα στην Φόλενταμ όπου σκόραρε. Πολύ καλή εικόνα στις προπονήσεις, ειδικά στα τελειώματα του. Θα χρειαστεί να παίρνει και ανάσες μέσα στην χρονιά.

Χρήστος Αλμπάνης: Περισσότερο τον είδαμε έξω από τις προπονήσεις, παρά μέσα… Δεν έπαιξε σε κανένα φιλικό και δεν έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο των απαιτήσεων της έντασης επί Αλμέιδα. Όποτε συμμετείχε στις προπονήσεις, ήταν θετικός στην θέση του, αλλά δίχως σταθερή ένταση στο παιχνίδι. Η Αθήνα θα κρίνει πολλά για τον ίδιο.

Γιώργος Κοσίδης: Η φετινή προετοιμασία τον βρήκε δίχως να έχει καταφέρει να βελτιωθεί σε ότι έπρεπε για να ξεχωρίσει. Είχε χώρο ως φορ των αναπληρωματικών, αλλά δεν έδειξε κάτι. Θετικός στην ένταση που έβαλε στις προπονήσεις, αλλά πίσω σε όλα τα υπόλοιπα.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Το τσαγανό του, το θράσος του και η κοφτή ντρίπλα του είναι στοιχεία που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους μικρούς. Στην αρχή ήταν θετικός με πολλά γκολ στα διτέρματα, αλλά εν συνεχεία η θλάση τον άφησε εκτός. Έπαιξε μόνο στο φιλικό με την Γκενκ για 30 λεπτά. Προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και «άδεια» σεζόν πέρυσι και αποτελεί ερωτηματικό πως θα ανταποκριθεί.

Χρήστος Γιούσης: Δυναμικός πάντα, με ωραία ξεπετάγματα και ταχυδυναμικός μεσοεπιθετικά αλλά ως εκεί. Τίποτε παραπάνω για να μπει στο μάτι του Αλμέιδα. Έπαιζε στα άκρα και μετά δίπλα στον Κοσίδη στους αναπληρωματικούς και σε λίγες προπονήσεις ξεχώρισε. Δεν συνέχισε το ίδιο καλά, μετά την «γεμάτη» χρονιά με την ΑΕΚ Β΄.

Τζούντα Γκαρσία: Προσπάθησε με αυταπάρνηση να βγάλει την προετοιμασία, αλλά δεν ήταν εύκολο. Ο νεαρός δεν έχει ακόμη τα εφόδια για να μπορεί να στέκεται σε αυτό το επίπεδο και σε κάποιες ασκήσεις πρέσινγκ με υψηλή ένταση δεν τα κατάφερνε. Παρόλα αυτά δεν παράτησε ποτέ καμία άσκηση και φάση και βελτίωσε τα τελειώματα του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X