Αποθέωσε τον Χάαλαντ ο Φόντεν: «Είναι τρομακτικός μπροστά στο τέρμα»

Αποθέωσε τον Χάαλαντ ο Φόντεν: «Είναι τρομακτικός μπροστά στο τέρμα»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι... τρομακτικός» μπροστά από το τέρμα είπε ο Φιλ Φόντεν, ο οποίος πιστεύει, ότι ο Νορβηγός επιθετικός θα προσαρμοστεί γρήγορα στην Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάαλαντ, ο οποίος εντάχθηκε στη Σίτι από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με πενταετές συμβόλαιο, έδειξε μια… γεύση από την ικανότητά του στο σκοράρισμα με ένα τέρμα στη νίκη 1-0 επί της Μπάγερν Μονάχου σε φιλική αναμέτρηση νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

Η υπογραφή του 22χρονου άσου, πρόσφερε στην Σίτι τον αντικαταστάτη του πρώτου σκόρερ της Ιστορίας της, Σέρχιο Αγουέρο, αφού ο Αργεντινός επιθετικός μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα με ελεύθερη μεταγραφή πέρυσι.

«Είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα, κάνει τους πάντες να γελούν και είναι ταπεινός, κάτι που είναι σημαντικό όταν έρχεσαι σε μια ομάδα», είπε ο Φόντεν στο Sky Sports και πρόσθεσε: «Είναι πεινασμένος για επιτυχίες που μόνο καλά πράγματα μπορεί να σημαίνει. Μπροστά στο τέρμα είναι τρομακτικός. Έρχεται σε ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα, με πολύ πιο γρήγορο ποδόσφαιρο, οπότε μπορεί να του πάρει λίγο χρόνο για να το συνηθίσει, αλλά είμαι σίγουρος ότι όταν είναι στη ροή του, θα να είναι ασταμάτητος. Μοιάζει πολύ με τον Αγουέρο καθώς και ο Χάαλαντ μπορεί να σκοράρει με οποιονδήποτε τρόπο. Αν μπορούμε να τον τροφοδοτήσουμε σωστά, θα είναι πολύ σημαντικός για εμάς εφέτος».

Η Σίτι, που αντιμετωπίζει την κάτοχο του Κυπέλλου Αγγλίας, Λίβερπουλ, στο Community Shield το Σάββατο, αρχίζει την υπεράσπιση του τίτλου της στην Premier League, εκτός έδρας με την Γουέστ Χαμ στις 7 Αυγούστου.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X