ΑΕΚ: Η ξεχωριστή σύνδεση του Βίντα με τον Ριβάλντο!

ΑΕΚ: Η ξεχωριστή σύνδεση του Βίντα με τον Ριβάλντο!
Photo Credits: INTIME

Αυτό που ενώνει τον Ντομαγκόι Βίντα με των πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ριβάλντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια πως η επικείμενη απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα από την ΑΕΚ, είναι μια κίνηση που κάνει μεγάλο… κρότο. Για περισσότερους από έναν λόγους. Βλέπετε, ο Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός είναι ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία πολλών συμμετοχών σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και με κατακτήσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλων. Ωστόσο το διαμάντι στο… στέμμα του βιογραφικού του Βίντα, είναι η συμμετοχή και μάλιστα ως βασικός στον τελικό του Μουντιάλ του 2018.

Είναι γεγονός πως τέτοιοι παίκτες, με τέτοια παράσημα, σπανίως έρχονται και στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και κατ’ επέκταση στην ΑΕΚ. Μάλιστα, ο Βίντα θα γίνει μόλις ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που έχει δώσει το παρών σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο αμέσως προηγούμενος, αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2007 και δεν ήταν άλλος από τον Ριβάλντο. Με τον Βραζιλιάνο φυσικά, όχι απλώς να έχει παίξει σε τελικό Μουντιάλ, αλλά να το έχει κατακτήσει κιόλας.

Πάτησε ΕΔΩ για την ξεχωριστή σύνδεση του Βίντα με τον Ριβάλντο

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X