ΑΕΚ: Αναμένεται στην Αθήνα ο Βίντα - Προχωρημένες επαφές για την απόκτηση δεύτερου στόπερ

ΑΕΚ: Αναμένεται στην Αθήνα ο Βίντα - Προχωρημένες επαφές για την απόκτηση δεύτερου στόπερ
Photo Credits: INTIME

Ο Ντομαγκόι Βίντα έρχεται απόψε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, που είναι κοντά και στην απόκτηση δεύτερου κεντρικού αμυντικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ αναμένεται απόψε ο Ντομαγκόι Βίντα. Ο Κροάτης θα ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της συμφωνίας του με την «Ένωση», που είναι ήδη δεδομένη από το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 33χρονος άσος θα έρθει στην Ελλάδα πιθανότατα με ιδιωτική πτήση από το Ζάγκρεμπ. Το Σάββατο αναμένεται να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, ενώ οι ανακοινώσεις για τη μεταγραφή αναμένονται την ίδια μέρα ή την Κυριακή.

Ο Βίντα θα αρχίσει προπονήσεις πιθανότατα τη Δευτέρα, μέρα που θα επιστρέψει στα Σπάτα και η υπόλοιπη ομάδα μετά το διήμερο ρεπό που ακολουθεί τη σημερινή επιστροφή από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία. Ο Κροάτης θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης τις πρώτες μέρες και είναι δύσκολο να προλάβει το φιλικό της Παρασκευής με την Ομόνοια και έτσι λογικά το ντεμπούτο του θα γίνει στο φιλικό με τον Βόλο στις 13 Αυγούστου.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ είναι σε προχωρημένες επαφές και για την απόκτηση δεύτερου στόπερ. Οι υποθέσεις Μπόγκνταν Πλάνιτς και Όσκαρ Μινγκέθα δεν έχουν κλείσει οριστικά αρνητικά, αλλά οι πιθανότητες είναι λιγοστές. Στη συνέχεια, αφού θα έχει κλείσει και ο δεύτερος στόπερ, θα γίνουν οι επόμενες κινήσεις για τις υπόλοιπες θέσεις (εξτρέμ, φορ και ίσως 1-2 ακόμη προσθήκες σε άμυνα και δεξί μπακ).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X