Αλμέιδα για το τιμ του: «Δεν πάω πουθενά χωρίς αυτούς – Δεν εγκαταλείπω ποτέ τους ανθρώπους μου»

Αλμέιδα για το τιμ του: «Δεν πάω πουθενά χωρίς αυτούς – Δεν εγκαταλείπω ποτέ τους ανθρώπους μου»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Ματίας Αλμέιδα για τους 6 συνεργάτες του

Στην ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα απαίτησε να έρθουν και οι 6 συνεργάτες του. Μπονίνι, Βέγκα, Ζαρίφ, Ρόα, Σαλαζάρ και Αλβάρες. Όπως κάνει σε όλες τις ομάδες του. Όπου δεν το δέχονται, απαντά αρνητικά και… συνεχίζει. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποδέχθηκε την απαίτηση Αλμέιδα και κυρίως το γεγονός ότι δεν έκανε πίσω σε όσα ήθελε για να δουλέψει σωστά.

Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε μία ξεχωριστή αναφορά για το τιμ του, το οποίο στο Αλκμάαρ έκανε τη διαφορά για την πολύ καλή και στοχευμένη δουλειά που έκανε.

Αναλυτικά ότι είπε ο Ματίας Αλμέιδα για τους συνεργάτες του:

-Υπάρχει ένα φανταστικό δέσιμο ανάμεσα σε εσάς και στους συνεργάτες σας. Ακολουθούν τη φιλοσοφία σας πιστά. Πώς είναι η σχέση σας μαζί τους;

«Δεν πάω πουθενά χωρίς αυτούς. Αυτό συμβαίνει, για να μεταδώσω  και στους παίκτες μου, ότι όλοι είναι απαραίτητοι. Αυτό που σκέφτομαι, είναι πως αν ήμουν μόνος μου, θα μπορούσα να κάνω μόνο το 1/4 της δουλειάς που γίνεται. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους. Με κάποιους είμαι 12 χρόνια μαζί, με άλλους είμαι 10, με άλλους 5 και είμαστε πάντα μαζί. Συνδυάζουμε την φιλοσοφία του ποδοσφαίρου που μας αντιπροσωπεύει με την φιλοσοφία ζωής που έχουμε σε προσωπικό επίπεδο. Υπήρξαν κάποιες στιγμές που θα μπορούσα να πάω σε κάποιες εθνικές ή σε άλλες ομάδες, αλλά μου έβαζαν σαν όρο να πάρω μαζί μου δύο συνεργάτες. Και εγώ, δεν εγκαταλείπω τους ανθρώπους μου ποτέ».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X