Ο Αλμέιδα μιλά για την μεταγραφή Βίντα στην ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα μιλά για την μεταγραφή Βίντα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η τοποθέτηση του Ματίας Αλμέιδα για τον Ντομαγκόι Βίντα που έφερε η ΑΕΚ

Εδώ και λίγες ημέρες η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει για την σπουδαία μεταγραφή του Ντομαγκόι Βίντα, με τον Ματίας Αλμέιδα να… τρίβει τα χέρια του για αυτή την ενίσχυση στα στόπερ.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έρχεται σήμερα στην Ελλάδα και ο νέος προπονητής του στην Ένωση μίλησε με προσεκτικά λόγια για την απόκτηση του Βίντα και για το πως θα χειριστεί ο ίδιος για την παρουσία του.

Ο Αλμέιδα για τον Βίντα

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμέιδα για τον Βίντα:

-Με δεδομένο πως και το κλαμπ έχει γνωστοποιήσει τη συμφωνία που υπάρχει με τον Ντομαγκόι Βίντα. Τι σημαίνει για την ομάδα η απόκτηση ενός τόσο έμπειρου ποδοσφαιριστή με σημαντικές παραστάσεις και αν στο μυαλό σας, είναι ο ηγέτης της άμυνας εν όψει της νέας σεζόν;

«Όταν κάποιος ποδοσφαιριστής έχει μια διαδρομή, για οποιοδήποτε κλαμπ είναι πολύ σημαντικό. Αλλά αν σκεφτείτε λίγο τις απαντήσεις που σας έδωσα στα προηγούμενα ερωτήματα, η συμπεριφορά μου απέναντι του θα είναι όπως θα είναι σε όλους. Είναι ο καλύτερος σεβασμός που μπορείς να δείξεις σε έναν ποδοσφαιριστή, όταν του συμπεριφέρεσαι το ίδιο, όπως τους υπόλοιπους. Για μένα, ο ποδοσφαιριστής, νιώθει ξεχωριστό σεβασμό, όταν τον σέβεσαι σαν άνθρωπο και δεν τον βλέπεις σαν μια μηχανή που απλά κλωτσάει μια μπάλα… Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, θα δούμε όταν έρθει και ξεκινήσει τις προπονήσεις. Θα δούμε που βρίσκεται και σίγουρα, αν δέχτηκα να έρθει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, είναι γιατί μου αρέσει και γιατί τον θέλω…»

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X