ΑΕΚ: Και όμως ο Μπονίνι στην τελευταία προπόνηση τους έτρεξε! (VIDEO)

ΑΕΚ: Και όμως ο Μπονίνι στην τελευταία προπόνηση τους έτρεξε! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στο Αλκμάαρ της Ολλανδίας

Η ΑΕΚ αποχαιρέτισε σήμερα το μεσημέρι το προπονητικό κέντρο του Alkmaarsche Boys στο Αλκμάαρ, καθώς αύριο το πρωί αναχωρεί από την Ολλανδία.

Το πρωί η προπόνηση δεν είχε καθόλου μπάλα, παρά μόνο για τους τερματοφύλακες. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν φόρεσαν καν ποδοσφαιρικά παπούτσια και για μία ώρα έκαναν πρόγραμμα στο μικρό γήπεδο του προπονητικού κέντρου και μετά στο γυμναστήριο. Εν συνεχεία πάτησαν… χορτάρι, αλλά για να τρέξουν. Και όχι στο… χαλαρό, αλλά σπριν διαφόρων ταχυτήτων και μεγάλες αποστάσεις.

Ο Γκίντο Μπονίνι, μαζί με τον Κώστα Παρούση, έτρεξαν για τα… καλά τους «κιτρινόμαυρους» που είχαν πιστέψει σε μία… χαλαρή τελευταία προπόνηση. Αλλά διαψεύστηκαν από τον απαιτητικό γυμναστή του τιμ του Αλμέιδα. Τουλάχιστον ήταν η τελευταία στο Αλκμάαρ και η επόμενη θα είναι τη Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων με 3,5 ημέρες ξεκούρασης για τους παίκτες.

Η προπόνηση κράτησε περίπου 1,5 ώρα, αλλά ο Κάρλος Ρόα κράτησε λίγο παραπάνω τους τερματοφύλακες για το πάντα γεμάτο ένταση πρόγραμμα για τους πορτιέρε.

Δείτε βίντεο με την κάμερα του enwsi.gr:

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X