Η Σίτι έφτιαξε κασκόλ υψηλής τεχνολογίας για τους φιλάθλους της

Η Σίτι έφτιαξε κασκόλ υψηλής τεχνολογίας για τους φιλάθλους της
Photo Credits: INTIME

Επιλεγμένοι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Σίτι θα φορέσουν κασκόλ υψηλής τεχνολογίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλασικό ποδοσφαιρικό κασκόλ αναβαθμίζεται, με βιομετρικό αισθητήρα ενσωματωμένο στο ύφασμα για την παρακολούθηση των συναισθηματικών, φυσιολογικών και κινητικών δεδομένα.

Χρησιμοποιώντας έναν αισθητήρα Bio EmotiBit, το «The Connected Scarf» θα αποτυπώνει τα βιο-σήματα του σώματος σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα, καταγράφοντας επίσης μια σειρά φυσιολογικών μετρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παλμών, της θερμοκρασίας του σώματος και των συναισθηματικών αποκρίσεων, προσφέροντας πληροφορίες για το πώς νιώθουν οι φίλαθλοι σε διαφορετικές στιγμές.

«Στη δουλειά μας με τη Σίτι τα τελευταία χρόνια, αναζητούσαμε συνεχώς τρόπους για να συνδέσουμε περισσότερο τους οπαδούς με το άθλημα που αγαπούν, σε άλλο επίπεδο», δήλωσε η Άσλεϊ Μαρούσακ, Global Sports Marketing Manager της Cisco, η οποία βοήθησε στην ανάπτυξη του προϊόντος.

«Το  κασκόλ αυτό είναι θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα και να μετρήσουμε καλύτερα τα σκαμπανεβάσματα του φιλάθλου του ποδοσφαίρου, και πώς το παιχνίδι επηρεάζει τους οπαδούς όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και σωματικά», πρόσθεσε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X