ΑΕΚ: Αναμένονται μεταγραφικές εξελίξεις μετά τον Βίντα

ΑΕΚ: Αναμένονται μεταγραφικές εξελίξεις μετά τον Βίντα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ εξετάζει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντομαγκόι Βίντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Παρασκευή αναμένεται στην Αθήνα η άφιξη του Ντομαγκόι Βίντα ώστε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ.

Ο Κροάτης στόπερ έπεσε θύμα διάρρηξης στο σπίτι που διατηρεί στην πατρίδα του και ζήτησε και πήρε άδεια μία έξτρα μέρα.

Σύμφωνα με κροατικά Μέσα, οι διαρρήκτες αφαίρεσαν από την οικία του στόπερ που έκλεισε ο «Δικέφαλος» κοσμήματα κι άλλα πολύτιμα αντικείμενα που αξίζουν 600 χιλ. ευρώ!

Εν τω μεταξύ, από την «Ένωση» τονίστηκε ότι ουδέποτε ο ποδοσφαιριστής έθεσε το παραμικρό ζήτημα να μην περάσει από κάποιο ιατρικό τεστ.

Από εκεί και πέρα, αναμένονται εξελίξεις και στα υπόλοιπα «κιτρινόμαυρα» μεταγραφικά θέματα. Πρώτα από όλα θα ξεκαθαρίσει σήμερα, ή το αργότερο αύριο, η περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Η Μακάμπι Χάιφα κατάφερε να αποκλείσει τον Ολυμπιακό στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της ομάδας από το Ισραήλ σχετικά με το μέλλον του παίκτη.

Στην ΑΕΚ, πάντως, έχουν άλλες δύο περιπτώσεις, οι οποίες φαίνεται πως είναι σε διαδικασία τελικής διαπραγμάτευσης και αφού κλείσει το παρτενέρ του Βίντα θα προχωρήσει για την απόκτηση επιθετικού.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X