Καλοκαιρινό «κλαρίνο» για το κόκκινο παραμύθι!

Καλοκαιρινό «κλαρίνο» για το κόκκινο παραμύθι!
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός ταπεινώθηκε με 0-4 στο Καραϊσκάκη από την Μακάμπι και… αναπολεί τις εποχές Κλάτενμπεργκ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο… «πρέσβης» της Ελλάδας για άλλη μια φορά μας έβγαλε ασπροπρόσωπους!

Η ομάδα του Ολυμπιακού έφαγε ιστορική «σφαλιάρα» από τη Μακάμπι, η οποία τον φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ.

Μόλις στο πέμπτο λεπτό ξεκίνησε ο… εφιάλτης. Ο Τσέρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έκανε το 0-1 για τους Ισραηλινούς, οι οποίοι κράτησαν το σκορ μέχρι την ανάπαυλα.

Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο, η αγαπημένη ομάδα του Κλάτενμπεργκ ήταν ανύπαρκτη. Οι παίκτες του Μαρτίνες δεν μπορούσαν να αλλάξουν δυο πάσες, με αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη να ξεκινάει γιούχα, θυμίζοντας εποχή… κορνέδων!

Στο 61′ ο Πιέρο βγήκε στην πλάτη της άμυνα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για να διπλασιάσει τα τέρματα των πρωταθλητών του Ισραήλ. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος παίκτης, τρία λεπτά αργότερα, με κεφαλία, «έγραψε» το 0-3.

Το γλέντι όμως δεν τελείωσε εδώ, καθώς ο Ολυμπιακός δέχτηκε και τέταρτο γκολ, θυμίζοντας μας για άλλη μια φορά, τις ευρωπαϊκές του πορείες. Ο Αμπού Φάνι βρήκε τον διάδρομο που άφησε ο… Κωστάκης και διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Από το 0-3 το «Γ. Καραϊσκάκης» ξεκίνησε να αδειάζει, με όσους έμειναν στο γήπεδο να φωνάζουν το γραφικό σύνθημα: «Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X