«Εκλεψαν πράγματα αξίας 598 χιλιάδες ευρώ από το σπίτι του Βίντα»

«Εκλεψαν πράγματα αξίας 598 χιλιάδες ευρώ από το σπίτι του Βίντα»
Photo Credits: INTIME

Οι Κροάτες γράφουν για τη διάρρηξη στο σπίτι του Βίντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερο φως στη δημοσιότητα στη διάρρηξη του σπιτιού του Βίντα!

Πιο συγκεκριμένα, με το κροατικό μέσο jutarnji.hr, αυτοί που εισέβαλαν στο σπίτι του παντρεμένου ζευγαριού του Βίντα στο Ζάγκρεμπ, πήραν πράγματα αξίας άνω των 4,5 εκατομμυρίων HRK, το οποίο μεταφράζεται σε 598 χιλιάδες ευρώ.

Η διάρρηξη έγινε τις τελευταίες ημέρες, ενώ η οικογένεια Βίντα δεν βρισκόταν στο σπίτι και ανακαλύφθηκε σήμερα το πρωί και κλήθηκε η αστυνομία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε τα εξής: «Το αστυνομικό τμήμα του Ζάγκρεμπ έλαβε καταγγελία για διάρρηξη στην περιοχή του Κέντρου. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστος δράστης εισέβαλε σε σπίτι ιδιοκτησίας μιας 28χρονης γυναίκας και έκλεψε κοσμήματα. και η διάρρηξη διαπράχθηκε το χρονικό διάστημα από 24 έως 27 Ιουλίου. Οι υλικές ζημιές ήταν αδιευκρίνιστες, και εκτιμάται ότι είναι μεγαλύτερες. Στο σημείο διενεργήθηκε έρευνα και η ποινική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη».

Ωστόσο, ο στόχος διαρρηκτών ήταν η οικογένεια Βίντα. Συγκεκριμένα, αρκετοί γείτονες επιβεβαίωσαν τη διάρρηξη και την άφιξη της αστυνομίας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X