Αλμέιδα: «Σημαντική η δουλειά που κάνουμε, η διοίκηση κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια»

Εικόνες από το ματς Ουτρέχτη - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Αργεντινός κόουτς μίλησε μετά το φιλικό της ΑΕΚ με την Ουτρέχτη

Ικανοποιημένος για τη δουλειά που έκανε η ΑΕΚ είναι ο Ματίας Αλμέιδα!

Ο «Πελάδο» μίλησε μετά τη νίκη με 1-0 επί της Ουτρέχτης, εκεί όπου αρχικά τόνισε:

«Αυτά τα λεπτά ποδοσφαίρου είναι συμπληρωματικά για τη δουλειά που κάνουμε. Με ενδιαφέρει να βλέπουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις και βλέπω καλή διάθεση από το γκρουπ. Ήταν το τελευταίο μας φιλικό, έχουμε μια προπόνηση αύριο και αυτό που έχω να πω είναι πως είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που έγινε και την οργάνωση που υπήρξε. Η δουλειά που έγινε εδώ θα είναι σημαντική για το μέλλον», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός.

Όσο για τις μεταγραφές: «Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση, τα παιδιά που έχουν έρθει προσαρμόζονται με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ένα καινούριο γκρουπ και για μένα. Αξιολογώ την προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση στην αναζήτηση που γίνεται. Μετά θα δούμε με τη διοίκηση αν είναι απαραίτητο να ενσωματωθεί κάποιος άλλος μαζί μας».

Τέλος, ερωτηθείς αν η χρησιμοποίηση τριάδας στην άμυνα σε ένα ακόμη φιλικό σημαίνει πως καθιερώνεται ως σύστημα της ομάδας, απάντησε: «Όχι, είναι κάτι που το δοκιμάζουμε. Μετά, όταν θα απομένει μια εβδομάδα πριν το πρωτάθλημα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, αλλά μπορούμε να έχουμε διαφοροποιήσεις».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X