Τσούμπερ: «Εχω πολύ καλό συναίσθημα για τη νέα σεζόν, γίνεται πολύ καλή δουλειά»

Τσούμπερ: «Εχω πολύ καλό συναίσθημα για τη νέα σεζόν, γίνεται πολύ καλή δουλειά»
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε μετά το φιλικό της ΑΕΚ με την Ουτρέχτη

Ανυπομονεί για τη νέα σεζόν ο Στίβεν Τσούμπερ!

Ο Ελβετός εξτρέμ τόνισε ότι υπάρχει κούραση από την προετοιμασία, ωστόσο προσαρμόζονται όλοι σε αυτά που ζητάει ο Αλμέιδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία της ΑΕΚ: «Προπονούμαστε πολύ σκληρά και μπορεί να δει κανείς ότι υπάρχει κούραση. Όμως δημιουργούμε φάσεις με τον τρόπο που θέλει ο προπονητής. Πιέζουμε, αμυνόμαστε και κάνουμε επίθεση ως ομάδα, όλοι μαζί, κάτι που είναι πολύ θετικό. Προσωπικά νιώθω καλύτερα παιχνίδι με το παιχνίδι, είναι μια διαδικασία για να αφομοιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού και το σύστημα του προπονητή. Η δουλειά μου είναι να δημιουργώ ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου. Σαν ομάδα προσαρμοζόμαστε κάθε μέρα και καλύτερα».

Για το προαίσθημα που έχει για τη σεζόν που έρχεται: «Έχω πολύ καλό προαίσθημα για την ομάδα, όχι μόνο με όσα βλέπω στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Δύσκολα μπορείς να πεις πολλά μετά από μια σεζόν με τόσες σφαλιάρες, αλλά βλέπω ότι η δουλειά που γίνεται από το σύνολο του συλλόγου είναι πολύ καλή. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν και ειδικά στο νέο μας γήπεδο με τον κόσμο μας θα είναι φανταστικά».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X