Μπαλτάκος: «Ρωτήστε τη Λίγκα γιατί δεν προσκλήθηκα στην κλήρωση - Θα εφαρμόσω το καταστατικό της ΕΠΟ»

Μπαλτάκος: «Ρωτήστε τη Λίγκα γιατί δεν προσκλήθηκα στην κλήρωση - Θα εφαρμόσω το καταστατικό της ΕΠΟ»
Photo Credits: INTIME

Ανυποχώρητος εμφανίστηκε ο Τάκης Μπαλτάκος για τα θέματα της διαιτησίας και των ποσοστών της Superleague στην ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καμία διάθεση να κάνει πίσω δεν έχει ο Τάκης Μπαλτάκος για τα θέματα της διαιτησίας και των ποσοστών της Superleague στην ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μίλησε μεταξύ άλλων για την επιλογή του Μπένετ, όπως επίσης και για το αν υπάρχει σύμπραξη Μαρινάκη-Αυγενάκη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Μπαλτάκου στον Metropolis 95,5: 

«Δεν ήμουν στην κλήρωση της γιατί δεν έλαβα πρόσκληση. Όχι μόνο εγώ, κανένας από την ΕΠΟ. Να ρωτήστε τους ανθρώπους της Λίγκας το γιατί. Ουτε καν το είχα σκεφτεί. Οταν ρώτησα τελευταία μέρα μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόσκληση. Εγώ δεν θέλω να οξύνω τα πράγματα, ούτε να ρίχνω επιθετικές κορώνες. Το αφήνω στην κρίση του κόσμου» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν είναι θέμα προσωπικό με τον κ. Μαρινάκη. Είναι κάτι που αφορά την Λίγκα. Δεν έχω καμία όρεξη να έχω αντιπαλότητα με κανέναν. Ο κάθε άνθρωπος, η κάθε ομάδα έχει έναν ρυθμό. Όταν ακολουθείς τον δικό σου ρυθμό δεν χάνεις ποτέ. Αν ακολουθήσεις τον ρυθμό του άλλου θα χάσεις. Δεν μπαίνω ποτέ στον ρυθμό του άλλου. Αν απαντήσεις, θα απαντήσει και ο άλλος και θα μπεις στον ρυθμό του. Ολοι οι προπονητές που γνωρίζω λένε το ίδιο.»

Τόνισε, ακόμη, ότι: «Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να κάνω τον… τροχονόμο. Θα εφαρμόσω το καταστατικό της ΕΠΟ. Ρωτήστε τον Αυγενάκη γιατί ήταν αυτός στην κλήρωση και όχι κανείς από εμάς. Εξέπληξε πολύ κόσμο ότι δεν κλήθηκε κανείς από την ΕΠΟ και δίνει ένα τέμπο αντιπαλότητας που εγώ δεν θέλω να μπω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα υπάρξει καμία υποχώρηση σε θέματα της Ομοσπονδίας. Η διαιτησία ανήκει στην ΕΠΟ. Αν του χρόνου αποφασίσουμε να γίνει επαγγελματική τότε θα το δούμε. Προσωπικά συμφωνώ και εγώ. Το καταστατικό της ΕΠΟ λέει ότι δικαιούται 5% από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Εμείς θα πούμε στην UEFA ότι είναι ευθεία παρέμβαση της κυβέρνησης στην ΕΠΟ. Θα ρωτήσουμε τι έχουν να πουν για την παρέμβαση στο καταστατικό, το οποίο το έχουν εγκρίνει.»

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X