ΑΕΚ: «Ουδέποτε ζήτησε κάτι ιδιαίτερο ο Βίντα, θα περάσει κανονικά όλα τα τεστ»

ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Βίντα! - Η ΑΕΚ τον περιμένει για υπογραφές την Τρίτη – Πάνω από 3,5 εκατ.ευρώ η μεταγραφή!
Photo Credits: INTIME

Από την Ένωση ξεκαθαρίζουν το τοπίο μετά το (τουλάχιστον) περίεργο και ύποπτο δημοσίευμα από την Τουρκία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια πως στην ΑΕΚ έχουν δει πολλά και διάφορα όλα αυτά τα χρόνια, στο πεδίο του επικοινωνιακού “πολέμου”. Επομένως δεν έπεσαν δα και από τα… σύννεφα από το περίεργο και μάλλον ύποπτο δημοσίευμα από Τουρκία μεριά, σύμφωνα με το οποίο ο Βίντα “κόπηκε” από την Αλ Ιτιφάκ διότι δεν δέχθηκε να περάσει ένα κομμάτι των ιατρικών τεστ. Πάντως από την ΑΕΚ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Πρώτον “ουδέποτε ο ποδοσφαιριστής έθεσε το παραμικρό ζήτημα για να μην περάσει από κάποιο ιατρικό τέστ”. Επ’ αυτού στην Ένωση είναι κατηγορηματικοί. Δεύτερον, ο Βίντα θα έρθει στην Αθήνα και θα περάσει κανονικά απ’ όλα τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Ακριβώς όπως ισχύει σ’ όλες τις μεταγραφικές κινήσεις που κάνει η ΑΕΚ. Αυτό προβλέπεται και τίποτα διαφορετικό ή ξεχωριστό.

Από εκεί και πέρα, η πληροφόρηση που έχουν στην ΑΕΚ, είναι πως ουδέποτε χάλασε κάποια συμφωνία του Βίντα με την Αλ Ιτιφάκ. Πολύ απλά διότι δεν υπήρξε τέτοια. Ο Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός όντως δέχθηκε πρόταση, στην οποία όμως δεν απάντησε ουδέποτε θετικά.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X