Στη φυλακή 42χρονος Βολιώτης για αποπλάνηση 14χρονης σε βαθμό κακουργήματος

Στη φυλακή 42χρονος Βολιώτης για αποπλάνηση 14χρονης σε βαθμό κακουργήματος

Ο 42χρονος και η 14χρονη είχαν συνάψει σχέση από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δρόμο για τις φυλακές Γρεβενών πήρε ένας 42χρονος άνδρας που κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του χθες στον ανακριτή, κατά του οποίου ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση, μιας 14χρονης στον Βόλο, με την οποία είχαν ολοκληρωμένες σχέσεις με τη θέληση της ανήλικης κοπέλας.

Ο 42χρονος και η 14χρονη είχαν συνάψει σχέση από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022. Ο κατηγορούμενος γνωρίστηκε με την 14χρονη όταν η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού νοίκιαζε σπίτι ιδιοκτησίας του, για να μένει με τα δύο της παιδιά. Το δεύτερο παιδί της οικογένειας αγόρι, μικρότερης ηλικίας, έκανε παρέα με τον γιο του κατηγορούμενου.

Ο 42χρονος κέρδισε την εμπιστοσύνη του ανήλικου κοριτσιού, χαρίζοντάς του δώρα, ενώ όπως ειπώθηκε 42χρονος και 14χρονη φέρεται να ερωτεύτηκαν και να είχαν ανταλλάξει και δαχτυλίδια αρραβώνα.

Η αποκάλυψη της ιστορίας έγινε τα Χριστούγεννα του 2021 όταν η μητέρα της ανήλικης κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 42χρονου. Ακολούθησε προκαταρκτική, στο πλαίσιο της οποίας η ιατροδικαστική εξέταση πιστοποίησε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις της ανήλικης με τον άνδρα και χθες ήρθε η ώρα για την απολογία του κατηγορούμενου.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του, δήλωσε ερωτευμένος και όπως έγινε γνωστό αμέσως μετά την μήνυση διέκοψε τη σχέση με το ανήλικο κορίτσι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X