ΑΕΚ: Η δοκιμή του Αλμέιδα για Ουτρέχτη – Τα δεδομένα για τα χαφ

ΑΕΚ: Η δοκιμή του Αλμέιδα για Ουτρέχτη – Τα δεδομένα για τα χαφ
Photo Credits: INTIME

Τι δοκίμασε σήμερα ο Ματίας Αλμέιδα για το φιλικό της ΑΕΚ με την Ουτρέχτη

Η ΑΕΚ για δεύτερη ημέρα σήμερα έριξε τους ρυθμούς της προπόνησης. Το πρόγραμμα όπως και το πρωί ήταν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και ο Ματίας Αλμέιδα είχε την ευκαιρία να δουλέψει στην τακτική και ειδικότερα ενόψει του αγώνα αύριο (17:00, ώρα Ελλάδος) με την Ουτρέχτη στο Αλκμάαρ.

Ο Αργεντίνος κόουτς στη δοκιμή 11άδας που έκανε έβαλε τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Χατζισαφί αριστερό στόπερ, τον Τζαβέλλα κεντρικό αμυντικό, τον Μήτογλου δεξί στόπερ, τον Σιμάνσκι κόφτη με Πινέδα-Γκατσίνοβιτς στα χαφ, τον Τσούμπερ αριστερά όλη την πλευρά και τον Ρότα δεξιά, και τον Μάνταλο δίπλα στον Λιβάι Γκαρσία που ήταν φορ.

Για την αντίπαλη ομάδα έπαιξαν οι: Αθανασιάδης κάτω από τα δοκάρια, Ραντόνια δεξί στόπερ, Κορνέζος κεντρικό στόπερ, Μιτάι αριστερό στόπερ, Γιούσης δεξιά όλη την πλευρά, Μοχαμάντι αριστερά, στα χαφ οι Μισελέν-Μουστακόπουλος-Φράνσον και στην επίθεση ο Άμραμπατ κοντά στον Κοσίδη.

Ο Αλμέιδα δούλεψε πολύ στο πρέσινγκ στην επίθεση, αλλά και στο πως θα φεύγει η μπάλα από την άμυνα όταν πιέζεται από τον αντίπαλο.

Οι βασικοί κέρδισαν 1-0 με γκολ του Λιβάι Γκαρσία, μετά από υπέροχη συνεργασία των Γκατσίνοβιτς-Μάνταλου και ασίστ του τελευταίου, ενώ ο Μάνταλος είχε δύο δοκάρια και επίσης δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες.

Πάντως, με δεδομένο ότι ο Γιόνσον ήταν εκτός, υπάρχει ερωτηματικό για αύριο. Αν παίξει ο Δανός, τότε ο Σιμάνσκι αναμένεται να μετατοπιστεί πίσω ως κεντρικός στόπερ. Αν δεν παίξει τότε η διάταξη θα είναι όπως στην σημερινή δοκιμή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X