Δεν θα πανηγυρίσει γκολ ενάντια στη Γιουβέντους ο Ντιμπάλα

Οι πρώτες δηλώσεις του «Ρωμαίου» Ντιμπάλα
Photo Credits: INTIME

Ο Πάολο Ντιμπάλα δείχνει απόλυτο σεβασμό στην πρώην του ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάολο Ντιμπάλα είναι και επίσημα παίκτης της Ρόμα. Αργεντίνος παρουσιάστηκε μάλιστα το απόγευμα της Τρίτης(26/7) από τους «τζιαλορόσι» ως το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα. Όμως παρόλο που ο 28χρονος δεν αγωνίζεται πλέον στην Γιουβέντους τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ότι αν βάλει γκολ απέναντι στους «μπιανκονέρι» δεν θα πανηγυρίσει.

Οι δηλώσεις του Πάολο Ντιμπάλα:

Αρχικά ανέφερε όσο αναφορά τους στόχους της ομάδας:

«Νομίζω είναι νωρίς να πούμε για πρωτάθλημα. Υπάρχει θέληση, η Ρόμα κατέκτησε ένα σημαντικό τρόπαιο, υπάρχουν φιλοδοξίες για το μέλλον. Στόχος μας να νικάμε και να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Υπάρχουν ομάδες που είναι πιο μπροστά και πρέπει να δουλέψουμε».

Για τις εγγυήσεις που πήρε από τον Ζοσέ Μουρίνιο:

«Ναι, πήρα εγγυήσεις. Ρώτησα τι θέλουμε να κατακτήσουμε, αρέσει και στους δύο μας να νικάμε. Η διοίκηση είναι φιλόδοξη, φαίνεται η σοβαρότητα που υπάρχει. Υπάρχει πίστη από όλους».

Για το τι θα συμβεί αν σκοράρει κόντρα στη Γιουβέντους:

«Είχαμε μια συμφωνία με τη Γιούβε τον Οκτώβριο αλλά η διοίκηση επέλεξε να περιμένει. Τον Μάρτιο με ενημέρωσαν ότι δεν αποτελούσα μέρος του πρότζεκτ. Αυτή ήταν η επιθυμία τους. Αν πετύχω γκολ κόντρα στη Γιουβέντους; Δεν θα πανηγυρίσω».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X