Μπάχαλο για τη διεξαγωγή του μπασκετικού Σούπερ καπ - Η κυπριακή ομοσπονδία ζητά εξηγήσεις από τον ΕΣΑΚΕ

Μπάχαλο για τη διεξαγωγή του μπασκετικού Σούπερ καπ - Η κυπριακή ομοσπονδία ζητά εξηγήσεις από τον ΕΣΑΚΕ
Photo Credits: INTIME

Η κυπριακή ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον ΕΣΑΚΕ

Μπάχαλο στη διεξαγωγή του μπασκετικού Σούπερ Καπ.
Για την ακρίβεια, το «Cyprusbasket.net» αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Σύμφωνα με πληροφορίες του CB, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απέστειλε επιστολή στον ΕΣΑΚΕ μέσω της οποίας διαμαρτύρεται έντονα για την παντελή έλλειψη ενημέρωσής της για τη διεξαγωγή του ελληνικού Σούπερ Καπ στην Κύπρο το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου.

Τη Δευτέρα 25/7 ο ΕΣΑΚΕ, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, ανακοίνωσε πως το ελληνικό Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου.

Μέρος διεξαγωγής δεν αναφέρθηκε στην επίσημη ανακοίνωση αλλά παντού ακούγεται και γράφεται πως θα διεξαχθεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα στα γήπεδα «Τ. Παπαδόπουλος Ελευθερία» και «Σπύρος Κυπριανού».

Επιστολή – «φωτιά» στον ΕΣΑΚΕ

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του CB, η ΚΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρός της, Ανδρέας Μουζουρίδης, απέστειλαν επιστολή στον ΕΣΑΚΕ, μέσω της οποίας εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους για την παντελή έλλειψη ενημέρωσης από τη διοργανώτρια αρχή.

Να σημειώσουμε πως, είναι απορίας άξιο πως γίνεται ο ΕΣΑΚΕ να διοργανώνει Σούπερ Καπ στην Κύπρο δίχως να έχει ενημερώσει την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίριση και δίχως να λάβει τη συγκατάθεσή της.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του CB, υπάρχουν σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με την αστυνόμευση της διοργάνωσης λαμβάνοντας υπόψιν την ταυτόχρονη παρουσία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και των οπαδών τους που θα συναντηθούν στο ίδιο γήπεδο».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X