Η ΑΕΚ στέλνει παντού… ειδοποιήσεις!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου στρώνει κόκκινο χαλί για τον Βίντα και τη μεγάλη μεταγραφή, αλλά δεν μένει μόνο εκεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εχουμε πει πολλές φορές, πως για να φτάσει σε τίτλους και επιτυχίες μια ομάδα, θα πρέπει να έχει πρώτιστα ομάδα. Να είναι μια γροθιά, ένα γκρουπ παικτών και προπονητή που δουλεύει για τον κοινό σκοπό. Αλλά ξέρετε, πέρα από την ομάδα, χρειάζεται και η κλάση. Η ποιότητα, αυτή που κάνει τη διαφορά. Με παικταράδες σαν τον Ντομαγκόι Βίντα, η ΑΕΚ αλλάζει επίπεδο και μπορεί να βλέπει πολύ διαφορετικά το μέλλον της.

Εχετε ενημερωθεί βέβαια για τις εξελίξεις, που υπήρξαν ραγδαίες. Εστω και εάν οι «άπιστοι Θωμάδες» δημιουργούσαν κλίμα αμφιβολίας, το θέμα είχε κλείσει ουσιαστικά από το Σαββατοκύριακο. Δεν χρειάστηκε να αλλάξει κάτι η ΑΕΚ στην προσφορά της για να δελεάσει τον παίκτη. Εξ αρχής είχε καταθέσει μια πλουσιοπάροχη πρόταση, από εκείνες που δεν αφήνουν ασυγκίνητους ούτε παίκτες από το πάνω ράφι όπως ο Κροάτης.

Ετσι έπεισε τον Βίντα

Σημαντικό στοιχείο είναι πως η ΑΕΚ έδειξε προοπτική. Δεν «μίλησαν» μόνο τα χρήματα, αλλά όσα μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Να διεκδικήσει τίτλους, να παίξει ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να μπει σε ένα από τα πλέον σύγχρονα και όμορφα γήπεδα της Ευρώπης. Εδωσε στον Βίντα την προοπτική για μια ασφαλή διαβίωση στην Αθήνα, κατάλαβε πως θα έχει να ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο και έλυσε όλα τα ζητήματα που έχει στο μυαλό του ένας οικογενειάρχης.

Κάποιοι συγκρίνουν την απόκτηση του Βίντα με τη μεγάλη παρουσία του Γκαμάρα. Εχοντας δει βέβαια τον μεγαλύτερο Ελληνα αμυντικό και τοπ ευρωπαϊκή κλάση που λεγόταν Στέλιος Μανωλάς, είμαι πάντα μετρημένος στις συγκρίσεις. Το δεδομένο είναι πως με τον Βίντα η ΑΕΚ έκανε μια τεράστια κίνηση ενίσχυσης. Καθυστέρησε χρονικά να κλείσει τα στόπερ, αλλά όταν η πρώτη σου κίνηση είναι ένας τέτοιος παικταράς, λες και ένα χαλάλι την καθυστέρηση.

Αλλωστε, για να ξέρουμε τι λέμε, πολλές φορές ισχύει αυτό στις μεταγραφές. Ο Βίντα δεν έμπαινε καν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όταν είχε μείνει ελεύθερος από την Μπεσίκτας. Προφανώς, κάθε παίκτης έχει κάποιες προσδοκίες και περιμένει πολλά. Οσα συνέβησαν σε αυτό το διάστημα, ωρίμασαν τις συνθήκες, ώστε ο Κροάτης όχι απλά να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, αλλά να δώσει και την έγκριση του για να γίνει η μεταγραφή.

Πανίσχυρη ΑΕΚ

Αρκεί ο Βίντα; Προφανώς και όχι. Η ΑΕΚ χρειάζεται ακόμα δύο στόπερ, κατά τη γνώμη μου δυο φορ, έναν ακραίο επιθετικό και πιθανότατα δύο ακραία μπακ. Αλλά είναι μια κίνηση πρώτης γραμμής και μπορούμε να την απολαύσουμε για κάποιες στιγμές. Δεν έρχονται δα και κάθε μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο παίκτες που έπαιξαν σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα γίνουν όλα, δεν πιστεύω πως θα μείνει καμία εκκρεμότητα. Ας απολαύσουμε ως τότε τη στιγμή.

Αλλωστε, μη λησμονείτε, ότι ο Βίντα δεν έρχεται σε μια αποψιλωμένη ομάδα. Τώρα που προστέθηκε και η πρώτη στοπεράρα, θα φανεί ακόμα περισσότερο πόσο σημαντική είναι η ενίσχυση της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή, με Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα. Παίκτες που άπαντες, θα είναι εν δυνάμει παρόντες στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο. Και μάλιστα έρχεται σε μια ομάδα που έχει και άλλους σούπερ σταρ, όπως ο Τσούμπερ και ο Αραούχο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια του κειμένου

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X