ΑΕΚ: Μένουν μόνο οι υπογραφές για τη μεταγραφάρα του Βίντα!

ΑΕΚ: Μένουν μόνο οι υπογραφές για τη μεταγραφάρα του Βίντα!
Photo Credits: INTIME

Ο Βίντα απάντησε θετικά μέσω των εκπροσώπων του στη σούπερ πρόταση της ΑΕΚ, απομένουν μόνο τα τυπικά για να κλείσει η μεγάλη μεταγραφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ετοιμη για μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της σύγχρονης ιστορίας της βρίσκεται η ΑΕΚ. Η απάντηση του Ντομαγκόι Βίντα στην πρόταση της Ενωσης ήταν θετική, ο παίκτης έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του με τα «κιτρινόμαυρα» και ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές και να ρυθμιστούν τα τυπικά για την άφιξη του παίκτη στην Αθήνα. Ωστόσο, έστω και εάν από την ΑΕΚ εμφανίζονται ακόμα συγκρατημένοι και δεν επιβεβαιώνουν πως η μεταγραφή έχει κλείσει, είναι σαφές πως ο Κροάτης παικταράς βρίσκεται «αγκαλιά» με την ΑΕΚ.

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Βίντα είχε επέλθει εδώ και ημέρες. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, έπειτα από τις επαφές σε πολύ υψηλό επίπεδο στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και μέσα στο Σαββατοκύριακο, είχε υπάρξει μια ξεκάθαρη πρόταση της ΑΕΚ προς τον 33χρονο παίκτη.

Πάτησε ΕΔΩ για την μεταγραφή του παικταρά Βίντα

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X