ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Βίντα! - Η ΑΕΚ τον περιμένει για υπογραφές την Τρίτη – Πάνω από 3,5 εκατ.ευρώ η μεταγραφή!

ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Βίντα! - Η ΑΕΚ τον περιμένει για υπογραφές την Τρίτη – Πάνω από 3,5 εκατ.ευρώ η μεταγραφή!
Photo Credits: INTIME

Ο Ντομαγκόι Βίντα είπε το μεγάλο... ναι τελικά στην μεγάλη πρόταση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντομαγκόι Βίντα όπως αποκάλυψε νωρίτερα ο Τούρκος δημοσιογράφος απόψε αποφάσισε να πει «ναι» στην ΑΕΚ και έτσι ο Κροάτης έρχεται να γίνει ηγέτης της «κιτρινόμαυρης» άμυνας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός και διεθνής με την Εθνική Κροατίας αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ παρά το στενό πρέσινγκ από την Σαουδική Αραβία και έτσι αναμένεται την Τρίτη να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2024, το οποίο πιθανότατα να έχει μέσα και +1 έτος.

Ο Βίντα έτσι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στα αποδυτήρια της ΑΕΚ με συμβόλαιο κοντά στο 1,5 εκατ.ευρώ ετησίως, ενώ η μεταγραφή του με το μπόνους υπογραφής και όλα τα υπόλοιπα ξεπερνά τα 3,5 εκατ.ευρώ.

Αυτό σημαίνει πλέον ότι η ΑΕΚ έχει δικό της τον ηγέτη της νέας εποχής που θα τεθεί προσεχώς στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και πλέον περιμένει ακόμη έναν στόπερ για να συμπληρωθεί το δίδυμο της άμυνας για την επόμενη χρονιά.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X