«Ο Βίντα υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην ΑΕΚ»

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το ΑΕΚ talk με Καζαντζόγλου - Καπετανάκο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι Τούρκοι θεωρούν τελειωμένη την μεταγραφή του Κροάτη διεθνή στόπερ Ντομαγκόι Βίντα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η Δευτέρα να φαίνεται πως πέρασε χωρίς ο Ντομαγκόι Βίντα να δώσει την απάντηση στην πρόταση της ΑΕΚ. Όμως οι Τούρκοι μέσα στα άγρια μεσάνυχτα επιμένουν πως η συμφωνία της Ένωσης με τον Κροάτη διεθνή κεντρικό αμυντικό, είναι τελειωμένη υπόθεση. Και ο ποδοσφαιριστής έβαλε ήδη την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρότεινε η ΑΕΚ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν σε μια σειρά από μεταμεσονύχτια “τιτιβίσματα”.

“Ο Βίντα υπέγραψε συμβόλαιο διετές με την ΑΕΚ έναντι 1,4 εκατομμυρίων ευρώ και με μπόνους 500χιλιάδες” είναι το τιτίβισμα από διαφορετικές τουρκικές πηγές. Ενώ υπάρχει ανάλογο “tweet” και από κροατικό ΜΜΕ. Μένει να φανεί μόλις… ξημερώσει πλέον, αν οι Τούρκοι έχουν την σωστή πληροφόρηση και αν όντως ο Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Δεν είναι οι πλέον αξιόπιστοι γενικώς στα μεταγραφικά ρεπορτάζ οι “γείτονες”. Όμως με δεδομένο πως ο Βίντα αγωνιζόταν τέσσερα χρόνια στην Μπεσίκτας, η οποία μάλιστα ενδιαφερόταν να τον ανανεώσει, ίσως να τους έχει δώσει “τροφή” έγκυρου ρεπορτάζ στο συγκεκριμένο θέμα.

«Ο Βίντα υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην ΑΕΚ»

«Ο Βίντα υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην ΑΕΚ»

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X