ΑΕΚ: Περιμένει με αισιοδοξία το «ναι» του Βίντα

Αυτός είναι ο παικταράς Βίντα που παίρνει η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση του Βίντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε μεταγραφή, θέλει το χρόνο της. Πολλώ δεν μάλλον, όταν πρόκειται για μια μεταγραφή πολλών…κυβικών, όπως είναι αυτή που επιχειρεί η ΑΕΚ με τον Βίντα. Η Δευτέρα πέρασε δίχως ουσιαστικές εξελίξεις, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε επικοινωνία, αλλά δίχως να υπάρχει ακόμα το πολυπόθητο «ναι» από την πλευρά του Κροάτη. Ισως βέβαια, ήταν και πολύ αισιόδοξες οι εκτιμήσεις, πως το θέμα θα τέλειωνε τόσο γρήγορα, μέσα σε λίγες ημέρες.

Το θέμα παραμένει ανοιχτό και μολονότι αυτή η αναμονή δεν αρέσει σε κανέναν, δεν θεωρείται απαραίτητα κακό σημάδι. Βέβαια, από τη στιγμή που δεν υπήρξε η απάντηση του Βίντα άρχισαν να αναπτύσσονται σενάρια διαφόρων ειδών. Το πιο λογικό πάντως είναι πως ο Βίντα ζυγίζει όλα τα δεδομένα για το μέλλον του, είναι μια κομβική απόφαση για τον ίδιο και την οικογένεια του και προφανώς θέλει χρόνο να κατασταλάξει.

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια του κειμένου

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X