ΑΕΚ: Σιμάνσκι σταθερός κεντρικός στόπερ και τριάδα με Μάνταλο στον άξονα

ΑΕΚ: Σιμάνσκι σταθερός κεντρικός στόπερ και τριάδα με Μάνταλο στον άξονα
Photo Credits: INTIME

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι για ακόμη μία προπόνηση είναι ο σταθερός κεντρικός αμυντικός στην τριάδα της ΑΕΚ στα στόπερ

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει θέσει τον Νταμιάν Σιμάνσκι Νο1 επιλογή ως κεντρικό στόπερ στην τριάδα που δοκιμάζει κατά κόρον στην προετοιμασία της ΑΕΚ στο Αλκμάαρ.

Ο Πολωνός μπορεί να είναι μέσος, αλλά παίζει στην Ολλανδία στόπερ ελλείψει κεντρικών αμυντικών. Και αυτό έγινε και σήμερα το απόγευμα στην προπόνηση. Και στα δύο γκρουπ με τα οποία δούλεψε ο Αλμέιδα στην προπόνηση σε ειδική άσκηση που αφορούσε την άμυνα και τα χαφ και το πως θα συνεργάζονται.

Ο Σιμάνσκι είναι σταθερός ο… λίμπερο της άμυνας της ΑΕΚ, όπως και στα δύο φιλικά με Γκενκ και Φόλενταμ και κάτι που αναμένεται να δούμε στο τρίτο φιλικό με την Ουτρέχτη την Τετάρτη.

Να θυμίσουμε ότι μετά το τέλος της προπόνησης ο Σιμάνσκι είχε για 10 λεπτά τετ α τετ με τον Ματίας Αλμέιδα.

Πιο αναλυτικά σήμερα η άσκηση είχε διάταξη με τους εξής: ο Σιμάνκσι ήταν κεντρικό στόπερ, Χατζισαφί αριστερά του, Κορνέζος δεξιά του, Γιόνσον-Πινέδα στα χαφ και Μάνταλος επιτελικός μέσος. Στην αντίπαλη ομάδα ήταν οι: Λάτσι, Μισελέν, Τζούντα Γκαρσία, Κοσίδης, Τσούμπερ.

Στο άλλο γκρουπ που δούλεψε ήταν: ο Σιμάνσκι κεντρικό στόπερ, Τζαβέλλας αριστερά του, Μήτογλου δεξιά του, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον και Μουστακόπουλος στα χαφ. Στην αντίπαλη ομάδα ήταν οι: Άμραμπατ, Μοχαμάντι, Ραντόνια, Γιούσης, Λιβάι Γκαρσία.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X